Намерете автобус от Бургас до Пловдив

Започва от
17,98 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 21,25 лв.
С Автобус

Утре

От 21,25 лв.
С Автобус

2 Дни

От 21,29 лв.

Стигнете от Бургас до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Пловдив?

Цените на автобусните билети от Бургас до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Пловдив ще струват 17,98 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 27,66 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.



Бургас да се Пловдив с автобус

Най-добра цена 21,25 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 56 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 14:00
Последно отпътуване 14:00
разстояние 227 km
Заминаване Бургас
Пристигане Пловдив
Превозвачи Karat - S, Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет Бургас - Пловдив всеки ден

 
Днес
Още
21,25 лв.
Утре
Още
21,25 лв.
След 2 дни
Още
21,29 лв.
След 3 дни
Още
21,25 лв.
След 4 дни
Още
21,35 лв.
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
21,25 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
7
Минимална цена
17,98 лв.
Максимална цена
65,04 лв.

Бургас - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бургас до Пловдив с автобус?

За да стигнете по-бързо от Бургас до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Пловдив ще завършат пътуването през 3 ч. 55 мин.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 22 мин., за да пътувате 227 km между Бургас и Пловдив.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 16:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 14:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Пловдив?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бургас от следните спирки: Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1, Автостанция Юг, Burgas Bus Station South, Burgas Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas, Burgas Avtobus and Burgas Central Bus Station West. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47, PLOVDİV (BG), Sever, Plovdiv Central Train Station, Plovdiv Sever, Plovdiv Bus station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov St 2, Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46, Train Station, Plovdiv Bus and Coach Station Sever and North bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко пътувания от Бургас до Пловдив се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Бургас до Пловдив, можете да пътувате с компании като Karat - S, Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Union ivkoni unibus and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 14 заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Бургас и Пловдив. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване