• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Бургас до Пловдив Тръгване от 13,99 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Стигнете от Бургас до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Пловдив?

Цените на автобусните билети от Бургас до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Пловдив ще струват 13,99 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 18,50 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Бургас да се Пловдив с автобус

Най-добра цена 13,99 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 42 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 01:00
Последно отпътуване 16:30
разстояние 227 km

Цена на билет Бургас - Пловдив всеки ден

 
Днес
13,99 лв.
Утре
14 лв.
След 2 дни
13,99 лв.
След 3 дни
13,99 лв.
След 4 дни
14,25 лв.
След 5 дни
13,99 лв.
След 6 дни
13,99 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
5
Минимална цена
13,99 лв.
Максимална цена
22,84 лв.

Бургас - Пловдив

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

15,80 лв.

Дата
събота 30 октомври 2021
Union Ivkoni-logo
Burgas - Sever
01:00 - 05:30
Union Ivkoni
4 ч. 30 мин.
CO2: 7.26kg
Най-
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 5 ч.
Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1 - Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47
08:15 - 13:15
14 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 4 ч. 30 мин.
Бургас Автогара "Юг" - Plovdiv Bus and Coach Station Sever
01:00 - 05:30
15,82 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 4 ч. 30 мин.
Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1 - Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47
23:00 - 03:30
16,39 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 4 ч. 30 мин.
Burgas Bus Station South - Sever
01:00 - 05:30
18,15 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч.
Бургас Автогара "Юг" - Plovdiv Bus and Coach Station Sever
14:00 - 19:00
18,31 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 4 ч. 30 мин.
Burgas Bus Station South - Sever
23:00 - 03:30
18,74 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 4 ч. 26 мин.
Бургас Автогара "Юг" - Пловдив Централна ж.п. гара
08:00 - 12:26
19,56 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бургас до Пловдив с автобус?

За да стигнете по-бързо от Бургас до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Пловдив ще завършат пътуването през 3 ч. 50 мин.. Средно ще ви отнеме около 4 ч. 39 мин., за да пътувате 227 km между Бургас и Пловдив.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 16:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 16:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Пловдив?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бургас от следните спирки: Burgas Bus Station South, Burgas Avtobus, Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1, Ticket Center Arda Tour, Burgas Bus West Str. "Marica" N2 (za BEEN Trapezitza), Odesa Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas, Burgas Central Bus Station West and Бургас Автогара "Юг". Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sever, Plovdiv Bus station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov St 2, Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47, Plovdiv, Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46, Plovdiv Bus and Coach Station Sever, Train Station and Пловдив Централна ж.п. гара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко пътувания от Бургас до Пловдив се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Бургас до Пловдив, можете да пътувате с компании като Karat - S, Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С) and Union ivkoni unibus. Ще откриете максимален брой от 12 заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 5 директни пътувания между Бургас и Пловдив. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.