Автобус Бургас - Пловдив цени от 25,34лв.

Започва от
25,34лв.
откривам

Бургас до Пловдив с автобус

Пътуването от Бургас до Пловдив от автобус е 226,9 km и отнема 4 ч. 25 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 и последното на 17:30. Възможно е да пътувате от Бургас до Пловдив от автобус само за 25,34лв. или за 30,31лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,34лв..

Най-добра цена 25,34лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 25 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 25,34лв.
Най-висока цена 30,31лв.
Първо заминаване 07:00
Последно заминаване 17:30
Разстояние 226,9 km
Заминаване Бургас
Пристигане Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Бургас до Пловдив

  Sep 26
  25,42лв.
  22°
  Sep 27
  25,42лв.
  22°
  Sep 28
  25,42лв.
  22°
  Sep 29
  25,42лв.
  22°
  Sep 30
  25,42лв.
  22°
  Oct 01
  25,42лв.
  22°
  Oct 02
  25,42лв.
  23°
  Oct 03
  25,44лв.
  23°
  Oct 04
  25,44лв.
  24°
  Oct 05
  25,44лв.
  26°
  Oct 06
  25,42лв.
  23°
  Oct 07
  25,42лв.
  22°
  Oct 08
  25,44лв.
  22°
  Oct 09
  25,42лв.
  18°
  Oct 10
  25,36лв.
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Стигнете от Бургас до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Пловдив?

Цените на автобусните билети от Бургас до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Пловдив ще струват 21,13лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 27,94лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Пловдив

 
Sep 26
вторник
22°
14,77лв.
25,42лв.
Sep 27
сряда
22°
14,77лв.
25,42лв.
Sep 28
четвъртък
22°
14,77лв.
25,42лв.
Sep 29
петък
22°
14,77лв.
25,42лв.
Sep 30
събота
22°
14,81лв.
25,42лв.
Oct 01
неделя
22°
14,87лв.
25,42лв.
Oct 02
понеделник
23°
14,72лв.
25,42лв.
Евтини билети за от Бургас до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Пловдив

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 24лв. до 28лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 16% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Пловдив

Най-евтините автобусни билети Бургас - Пловдив могат да бъдат намерени само за 16лв., ако имате късмет, или средно за 21лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Пловдив от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Бургас до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.5kg
Автобус
10.2kg
Полет
408.8kg
Кола
39.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Пловдив?
Билет автобус от Бургас до Пловдив е 27,86лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,34лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Пловдив е 25,34лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Пловдив от автобус?
Бургас до Пловдив е 226,9 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Пловдив?
Бургас до Пловдив е средно 4 ч. 32 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 25 мин..
Какви компании работят от Бургас до Пловдив?
Бургас до Пловдив се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Пловдив?
Бургас до Пловдив има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Пловдив?
Най-ранният автобус от Бургас до Пловдив тръгва на 07:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Пловдив?
Последният автобус от Бургас до Пловдив тръгва на 17:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,34лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Пловдив?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Пловдив. Можете да преминете от Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1, Ticket Center Arda Tour, Burgas Bus West Str. "marica" N2 (za Been Trapezitza), Burgas Bus Station South, Бургас Автогара "Юг", Odesa Bus Station Burgas West, Debelt St, Burgas, Burgas Avtobus and Burgas Otogar и можете да стигнете до Plovdiv Bus Station Plovdiv-south, Hristo Botev Blvd 47, Sever, Пловдив Централна ж.п. гара, Plovdiv, Plovdiv Central Railway Station, Boulevard Hristo Botev 46, Train Station and Plovdiv Bus And Coach Station Sever.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Пловдив?
Има средно 4 от Бургас до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Пловдив е 4 ч. 25 мин..
Има ли директен автобус от Бургас към Пловдив?
Да, има директен автобус между Бургас и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Пловдив създава 10.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути