Автобус Бургас - Пловдив цени от 25,34 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 25,42 лв.
утре 25,34 лв.
2 дни 30,10 лв.
3 дни 25,40 лв.

Бургас до Пловдив с автобус

Пътуването от Бургас до Пловдив от автобус е 227,15 km и отнема 4 ч 37 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 17:45 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Пловдив от автобус само за 25,34 лв. или за 32,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,34 лв..

Най-ниската цена25,34 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 37 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена25,34 лв.
Най-висока цена32,42 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване17:45 ч.
Разстояние227,15 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеПловдив
ПревозвачиTitelina Travel, Union Ivkoni

Автобус Билети от Бургас до Пловдив

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Пловдив с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Бургас до Пловдив струват 25,34 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 28,71 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Пловдив.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Бургас до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 28,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бургас до Пловдив с автобус?

Средното време за пътуване е 4 ч 37 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 227,15 km от Бургас до Пловдив. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Пловдив да отнеме повече от 4 ч 37 мин. Разстоянието между Бургас и Пловдив е около 227,15 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 37 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Пловдив продължават 4 ч 25 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Бургас до Пловдив?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Пловдив, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Пловдив, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Бургас to Пловдив

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Пловдив?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бургас от следните спирки: Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко пътувания от Бургас до Пловдив се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Бургас до Пловдив, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Пловдив, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 4 директни връзки от Бургас до Пловдив всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Пловдив

Евтини билети за автобус от Бургас до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Пловдив

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25,40 лв. до 27,45 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Пловдив

Най-евтините автобусни билети Бургас - Пловдив могат да бъдат намерени само за 24,81 лв., ако имате късмет, или средно за 26,13 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,88 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Пловдив от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.9kg
Автобус
17.04kg
Полет
45.43kg
Кола
36.34kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Пловдив?
Билет автобус от Бургас до Пловдив е 28,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Пловдив е 25,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Пловдив от автобус?
Бургас до Пловдив е 227,15 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Пловдив?
Бургас до Пловдив е средно 4 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 25 мин.
Какви компании работят от Бургас до Пловдив?
Бургас до Пловдив се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Titelina Travel and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Пловдив?
Бургас до Пловдив има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Пловдив?
Най-ранният автобус от Бургас до Пловдив тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Пловдив?
Последният автобус от Бургас до Пловдив тръгва на 17:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Пловдив?
Има средно 4 от Бургас до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Пловдив е 4 ч 25 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Пловдив?
Да, има директен автобус между Бургас и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Пловдив създава 17.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути