Автобус Пловдив - Бургас цени от 26,48 лв.

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 22,39 лв.
утре 31,39 лв.
2 дни 26,53 лв.
3 дни 26,51 лв.

Пловдив до Бургас с автобус

Пътуването от Пловдив до Бургас от автобус е 227,15 km и отнема 4 ч 15 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 19:00 ч. и последното на 19:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Бургас от автобус само за 26,48 лв. или за 32,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 26,48 лв..

Най-ниската цена26,48 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 15 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена26,48 лв.
Най-висока цена32,23 лв.
Първо заминаване19:00 ч.
Последно заминаване19:00 ч.
Разстояние227,15 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеБургас
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Plovdiv до Burgas

Дата на заминаване
събота, 22 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Бургас с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Бургас? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Бургас с автобус?

Цените на автобусните билети от Пловдив до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Пловдив до Бургас ще струват 26,48 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 29,33 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 29,33 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Бургас.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Бургас с автобус?

Средното време за пътуване е 4 ч 15 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 227,15 km от Пловдив до Бургас. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Бургас да отнеме повече от 4 ч 15 мин. Пътуването от Пловдив до Бургас обхваща разстояние от 227,15 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 15 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Бургас по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Бургас?

По принцип първото отпътуване за деня от Пловдив ще бъде в 19:00 ч., а последното - в 19:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Бургас могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Бургас тръгва в 19:00 ч., докато последният отпътува в 19:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Бургас с автобус?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Бургас?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Бургас, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Пловдив до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Burgas

Евтини билети за автобус от Пловдив до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 26,18 лв. до 28,77 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 9% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Бургас

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Бургас могат да бъдат намерени само за 25,22 лв., ако имате късмет, или средно за 26,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 28,04 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Бургас от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пловдив до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.9kg
Автобус
17.04kg
Полет
45.43kg
Кола
36.34kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Бургас?
Билет автобус от Пловдив до Бургас е 29,33 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 26,48 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Бургас е 26,48 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Бургас от автобус?
Пловдив до Бургас е 227,15 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Бургас?
Пловдив до Бургас е средно 4 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Бургас?
Пловдив до Бургас има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Бургас?
Най-ранният автобус от Пловдив до Бургас тръгва на 19:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Бургас?
Последният автобус от Пловдив до Бургас тръгва на 19:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 26,48 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Бургас?
Има средно 2 от Пловдив до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Бургас е 4 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Бургас?
Да, има директен автобус между Пловдив и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Бургас създава 17.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути