Намерете влак от Плевен до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,85лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 55 мин.
Връзки на ден 78
Първо заминаване: 01:45
Последно отпътуване: 19:41
Разстояние 253km

Евтини билети за влак от Плевен до Бургас на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Плевен до Бургас с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Плевен до Бургас, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Плевен до Бургас?

Билетите за влак от Плевен до Бургас струват средно 19,13 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,45 лв..

Цена на билет Плевен - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
23 лв. Още 23 лв. Още 23 лв. Още 23 лв.
8 лв. Още 9 лв. Още 8 лв. Още 8 лв.

Влакове от Плевен до Бургас


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Бургас?

Влаковете заминават от Плевен от ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН и пристигат на БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Плевен до Бургас?

19 връзки са налични всеки ден за пътуване от Плевен до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 19 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Плевен до Бургас и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 6 hours and 50 minutes, но средно отнема 10 hours and 4 minutes. Първият влак, водещ до Бургас е в 06:11, докато последният тръгва от Плевен в 20:02.