Влак Плевен - Бургас цени от 18,71лв.

Започва от
18,71лв.
откривам

Плевен до Бургас с влак

Пътуването от Плевен до Бургас от влак е 253,1 km и отнема 7 ч. 9 мин.. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 02:48 и последното на 00:15. Възможно е да пътувате от Плевен до Бургас от влак само за 18,71лв. или за 32,21лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,71лв..

Най-добра цена 18,71лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 9 мин.
Връзка на ден 15
Най-ниската цена 18,71лв.
Най-висока цена 32,21лв.
Първо заминаване 02:48
Последно заминаване 00:15
Разстояние 253,1 km
Заминаване Плевен
Пристигане Бургас
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Плевен до Бургас

  Sep 26
  19,10лв.
  23°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  19лв.
  23°
  Sep 29
  19,02лв.
  25°
  Sep 30
  Още
  25°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  19,06лв.
  27°
  Oct 03
  Още
  25°
  Oct 04
  Още
  25°
  Oct 05
  Още
  25°
  Oct 06
  19,10лв.
  26°
  Oct 07
  Още
  21°
  Oct 08
  Още
  19°
  Oct 09
  Още
  16°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Стигнете от Плевен до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Плевен до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Плевен до Бургас с влак?

Най-евтините билети за влак от Плевен до Бургас струват 17,20лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,24лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Плевен до Бургас.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Плевен до Бургас

 
Sep 26
вторник
23°
Още
Sep 27
сряда
22°
19лв.
Sep 28
четвъртък
23°
19,02лв.
Sep 29
петък
25°
Още
Sep 30
събота
25°
Още
Oct 01
неделя
26°
19,06лв.
Oct 02
понеделник
27°
Още
Евтини билети за от Плевен до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Плевен до Бургас

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18лв. до 20лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 14% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Плевен до Бургас

Най-евтините билети за влак Плевен - Бургас могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 16лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Плевен до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Бургас от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Плевен до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.4kg
Автобус
22.7kg
Полет
906.2kg
Кола
87.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и Бургас са 3.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и Бургас? Като вземете влака между Плевен и Бургас, ще спестите 902.8kg CO2 емисии спрямо полет, 19.2kg спрямо автобус и 84.0kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до Бургас?
Билет влак от Плевен до Бургас е 24,60лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,71лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Бургас е 18,71лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Бургас от влак?
Плевен до Бургас е 253,1 km.
Колко време трае влак между Плевен и Бургас?
Плевен до Бургас е средно 10 ч. 4 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч. 9 мин..
Какви компании работят от Плевен до Бургас?
Плевен до Бургас се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Плевен до Бургас?
Плевен до Бургас има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до Бургас?
Най-ранният влак от Плевен до Бургас тръгва на 02:48. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до Бургас?
Последният влак от Плевен до Бургас тръгва на 00:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,71лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Плевен до Бургас?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Плевен, за да отидете до Бургас. Можете да преминете от Pleven-zapad and Pleven и можете да стигнете до Burgas and Burgas-razpredelitelna.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и Бургас е 7 ч. 9 мин..
Има ли директен влак от Плевен към Бургас?
Да, има директен влак между Плевен и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Плевен до Бургас създава 3.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути