Намерете влак от София до Мездра

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Мездра

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 54 мин.
Връзки на ден 240
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 59km

Евтини билети за влак от София до Мездра на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Мездра. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Мездра, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от София до Мездра с влак?

За да стигнете до Мездра с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от София до Мездра?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Мездра за 2,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Мездра струват средно 4,80 лв..

,

Влакове от София до Мездра


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между София и Мездра, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Мездра?

Влаковете до Мездра ще заминат от СОФИЯ и ще пристигнат на МЕЗДРА ЮГ.

Колко връзки дневно има до Мездра от София с влак?

45 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Мездра с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 39 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от София до Мездра с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 5 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Мездра за 2 hours. Първият влак тръгва от София в 05:11, докато последният тръгва в 21:11.