• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете полет от Пловдив до Бургас

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

С Полет

Утре

С Полет

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Бургас

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Бургас

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Пловдив да се Бургас с полет

разстояние 227 km

Цена на билет Пловдив - Бургас всеки ден

 
Днес
20,01 лв.
Утре
13,98 лв.
След 2 дни
13,98 лв.
След 3 дни
13,98 лв.
След 4 дни
13,98 лв.
След 5 дни
13,98 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
-
Превозвачи
2
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

14,61 лв.

Дата
понеделник 1 ноември 2021
Union Ivkoni - Unibus-logo
Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 - Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna Square 1
08:45 - 13:30
Union Ivkoni - Unibus
4 ч. 45 мин.
CO2: 7.26kg
Най-
S7 Airlines-logo
S7 Airlines
Времетраене: 26 ч. 20 мин.
Plovdiv - Bourgas
14:35 - 16:55
421,77 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Бургас със самолет?

Разстоянието между Пловдив и Бургас е приблизително 227 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Бургас?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Бургас могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

При пътуване от Пловдив до Бургас кои летища мога да използвам?

В Пловдив летищата за излитане включват Plovdiv. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на летища като Bourgas. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Бургас има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.