Намерете влак от Горна Оряховица до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 25 мин.
Връзки на ден 38
Първо заминаване: 02:57
Последно отпътуване: 22:15
Разстояние 94km

С virail са най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Горна Оряховица до Плевен?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Горна Оряховица до Плевен, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Плевен?

Билетите за влак от Горна Оряховица до Плевен струват средно 6,48 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,60 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Плевен


За къси разстояния като тези между Горна Оряховица и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Горна Оряховица - Плевен?

Влаковете до Плевен ще заминат от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и ще пристигнат на ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко влакови връзки има от Горна Оряховица до Плевен всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 17 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 13 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Плевен с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 1 hour and 25 minutes, но средно отнема 1 hour and 56 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 06:11, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 18:11.