Намерете влак от Бургас до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,34лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 13 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 358km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Дупница на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Дупница. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Бургас до Дупница, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Бургас до Дупница с влак?

За да стигнете до Дупница с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Дупница?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Дупница е 14,73 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Дупница могат да бъдат около 11,00 лв..

Влакове от Бургас до Дупница


Тъй като пътуването между Бургас и Дупница е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Дупница?

Влаковете до Дупница заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ДУПНИЦА - СП. or ДУПНИЦА.

Колко влакови връзки има от Бургас до Дупница всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Дупница от Бургас, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 13 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Дупница

Първият влак до Дупница тръгва в 05:01, докато последният в 22:01. Пътуването продължава средно 10 hours and 14 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Дупница за 8 hours and 15 minutes.