Влак Бургас - Дупница цени от 11,00 лв.

Започва от
11,00 лв.

Бургас до Дупница с влак

Пътуването от Бургас до Дупница от влак е 358,71 km и отнема 10 ч 41 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 00:50 ч. и последното на 22:11 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Дупница от влак само за 11,00 лв. или за 18,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,00 лв..

Най-ниската цена11,00 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 41 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена11,00 лв.
Най-висока цена18,45 лв.
Първо заминаване00:50 ч.
Последно заминаване22:11 ч.
Разстояние358,71 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеДупница
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Dupnitsa

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Стигнете от Бургас до Дупница с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Дупница? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Дупница с влак?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Дупница струват 11,00 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,35 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Дупница.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,35 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Дупница с влак?

Пътуването между Бургас и Дупница с влак е приблизително 358,71 km. Ще ви отнеме около 10 ч 41 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Бургас и Дупница е около 358,71 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 10 ч 41 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Дупница продължават 8 ч 25 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Дупница?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Дупница. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Дупница. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Дупница.

Колко пътувания от Бургас до Дупница се извършват всеки ден?

Маршрутът от Бургас до Дупница се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 13 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Дупница, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 13 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Dupnitsa

Евтини билети за влак от Бургас до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Dupnitsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Дупница

Най-евтините билети за влак Бургас - Дупница могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Дупница от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.11kg
Автобус
26.9kg
Полет
71.74kg
Кола
57.39kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Дупница са 25.11kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Дупница? Като вземете влака между Бургас и Дупница, ще спестите 46.63kg CO2 емисии спрямо полет, 1.79kg спрямо автобус и 32.28kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Дупница?
Билет влак от Бургас до Дупница е 12,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Дупница е 11,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Дупница от влак?
Бургас до Дупница е 358,71 km.
Колко време трае влак между Бургас и Дупница?
Бургас до Дупница е средно 10 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Дупница?
Бургас до Дупница има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Дупница?
Най-ранният влак от Бургас до Дупница тръгва на 00:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Дупница?
Последният влак от Бургас до Дупница тръгва на 22:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Дупница?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Дупница. Можете да преминете от Burgas Bus Station South, Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) and Burgas и можете да стигнете до Dupnica Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Дупница е 8 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Дупница?
Да, има директен влак между Бургас и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Дупница от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Дупница създава 25.11kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути