Влак Бургас - Варна цени от 5,01 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Бургас до Варна с влак

Пътуването от Бургас до Варна от влак е 87,17 km и отнема 4 ч 43 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Варна от влак само за 5,01 лв. или за 21,51 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,01 лв..

Най-ниската цена5,01 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 43 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена5,01 лв.
Най-висока цена21,51 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние87,17 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Varna

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Стигнете от Бургас до Варна с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Варна? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Варна?

Цените на билетите за влак от Бургас до Варна варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Варна ще струват 5,01 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,02 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Варна, можете да очаквате да платите средно около 11,02 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Варна с влак?

Пътуването между Бургас и Варна с влак е приблизително 87,17 km. Ще ви отнеме около 4 ч 43 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Бургас и Варна продължава около 87,17 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 43 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 27 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Варна възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Бургас до Варна?

По принцип първото отпътуване за деня от Бургас ще бъде в 06:30 ч., а последното - в 21:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Варна могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Бургас в 06:30 ч., а последният - в 21:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Варна могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Варна?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бургас от следните спирки: Burgas South,Burgas,Burgas Central West. Пристигайки в Варна, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Варна.

Колко пътувания от Бургас до Варна се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Варна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Варна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Варна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Varna

Евтини билети за влак от Бургас до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 3,35 лв. до 10,14 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 67% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Варна

Най-евтините билети за влак Бургас - Варна могат да бъдат намерени само за 4,46 лв., ако имате късмет, или средно за 8,24 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.1kg
Автобус
6.54kg
Полет
17.43kg
Кола
13.95kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Варна са 6.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Варна? Като вземете влака между Бургас и Варна, ще спестите 11.33kg CO2 емисии спрямо полет, 0.44kg спрямо автобус и 7.85kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Варна?
Билет влак от Бургас до Варна е 11,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Варна е 5,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Варна от влак?
Бургас до Варна е 87,17 km.
Колко време трае влак между Бургас и Варна?
Бургас до Варна е средно 4 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 27 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Варна?
Бургас до Варна има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Варна?
Най-ранният влак от Бургас до Варна тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Варна?
Последният влак от Бургас до Варна тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Варна?
Има средно 2 от Бургас до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Варна е 3 ч 27 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Варна?
Да, има директен влак между Бургас и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Варна от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Варна създава 6.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути