Намерете влак от Бургас до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 28 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 07:50
Последно отпътуване: 15:25
Разстояние 87km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Варна на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Варна. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Варна?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Варна.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Варна?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Варна от 4,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,78 лв..

Цена на билет Бургас - Варна всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
13,03 лв.12,99 лв. Още 13,01 лв. Още 12,99 лв.12,99 лв.

Влакове от Бургас до Варна


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Варна?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Варна?

Ако трябва да пътувате до Варна от Бургас, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Варна с влак?

Първият влак до Варна тръгва в 07:11, докато последният в 15:11. Пътуването продължава средно 4 hours and 6 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 3 hours and 10 minutes.