Влак Бургас - Перник цени от 6,54лв.

Започва от
6,54лв.
откривам

Бургас до Перник с влак

Пътуването от Бургас до Перник от влак е 363,3 km и отнема 6 ч. 47 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 и последното на 00:25. Възможно е да пътувате от Бургас до Перник от влак само за 6,54лв. или за 35,20лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,54лв..

Най-добра цена 6,54лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 47 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 6,54лв.
Най-висока цена 35,20лв.
Първо заминаване 06:30
Последно заминаване 00:25
Разстояние 363,3 km
Заминаване Бургас
Пристигане Перник
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Бургас до Перник

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуване от Бургас до Перник с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Перник? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Бургас до Перник?

Цените на билетите за влак от Бургас до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Перник ще струват 19,65лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 23,72лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Бургас до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Перник

Най-евтините билети за влак Бургас - Перник могат да бъдат намерени само за 3лв., ако имате късмет, или средно за 14лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Бургас до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Перник от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Бургас до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.2kg
Автобус
21.0kg
Полет
839.7kg
Кола
81.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Перник са 3.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Перник? Като вземете влака между Бургас и Перник, ще спестите 836.5kg CO2 емисии спрямо полет, 17.8kg спрямо автобус и 77.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Перник?
Билет влак от Бургас до Перник е 21,13лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,54лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Перник е 6,54лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Перник от влак?
Бургас до Перник е 363,3 km.
Колко време трае влак между Бургас и Перник?
Бургас до Перник е средно 9 ч. 19 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 47 мин..
Какви компании работят от Бургас до Перник?
Бургас до Перник се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Перник?
Бургас до Перник има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Перник?
Най-ранният влак от Бургас до Перник тръгва на 06:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Перник?
Последният влак от Бургас до Перник тръгва на 00:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,54лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Перник?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Перник. Можете да преминете от Burgas-razpredelitelna and Burgas и можете да стигнете до Pernik.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Перник е 6 ч. 47 мин..
Има ли директен влак от Бургас към Перник?
Да, има директен влак между Бургас и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Перник от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Перник създава 3.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути