Влак Бургас - Перник цени от 20,72 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
20,72 лв.

Бургас до Перник с влак

Пътуването от Бургас до Перник от влак е 363,75 km и отнема 9 ч 17 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Перник от влак само за 20,72 лв. или за 23,38 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,72 лв..

Най-ниската цена20,72 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 17 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена20,72 лв.
Най-висока цена23,38 лв.
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние363,75 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Pernik

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от Бургас до Перник с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Перник. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Бургас до Перник?

Когато пътувате от Бургас до Перник, можете да очаквате да платите средно около 22,11 лв.. Може да успеете да намерите цени до 20,72 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 22,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Перник с влак?

Разстоянието между Бургас и Перник е приблизително 363,75 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 17 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Бургас и Перник е около 363,75 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 17 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Перник продължават 7 ч 41 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Перник?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Перник тръгва в 05:35 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Перник. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Бургас в 05:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Перник. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Перник?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas Central West,Burgas South,Burgas. Те ви свързват със спирки, включително Pernik Bus Station в Перник. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Перник, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Перник?

Маршрутът от Бургас до Перник се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Перник, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Pernik

Евтини билети за влак от Бургас до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Перник

Най-евтините билети за влак Бургас - Перник могат да бъдат намерени само за 17,83 лв., ако имате късмет, или средно за 20,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,80 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.46kg
Автобус
27.28kg
Полет
72.75kg
Кола
58.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Перник са 25.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Перник? Като вземете влака между Бургас и Перник, ще спестите 47.29kg CO2 емисии спрямо полет, 1.82kg спрямо автобус и 32.74kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Перник?
Билет влак от Бургас до Перник е 22,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Перник е 20,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Перник от влак?
Бургас до Перник е 363,75 km.
Колко време трае влак между Бургас и Перник?
Бургас до Перник е средно 9 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Перник?
Бургас до Перник има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Перник?
Най-ранният влак от Бургас до Перник тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Перник?
Последният влак от Бургас до Перник тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Перник е 7 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Перник?
Да, има директен влак между Бургас и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Перник от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Перник създава 25.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути