Намерете влак от Бургас до Перник

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,93лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 7 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:25
Разстояние 363km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Перник

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Перник?

За да стигнете до Перник с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Перник?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Перник за 10,20 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Перник струват средно 24,05 лв..

,

Влакове от Бургас до Перник


За къси разстояния като тези между Бургас и Перник, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Перник и къде ще пристигнете?

Влаковете до Перник могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на ПЕРНИК.

Колко влакови връзки има от Бургас до Перник всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Перник от Бургас, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Бургас до Перник и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Перник тръгва в 05:07, докато последният в 22:07. Пътуването продължава средно 10 hours and 27 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Перник за 8 hours and 11 minutes.