Намерете влак от София до Ихтиман

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 31 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 06:15
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 50km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Ихтиман

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ихтиман. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Ихтиман, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от София до Ихтиман с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Ихтиман, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от София до Ихтиман?

Билетите за влак от София до Ихтиман струват средно 6,08 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,80 лв..

Цена на билет София - Ихтиман всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5 лв.5 лв.7 лв. Още 5 лв.5 лв. Още

Влакове от София до Ихтиман


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Ихтиман?

Влаковете до Ихтиман заминават от София от СОФИЯ и пристигат на ИХТИМАН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Ихтиман?

24 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Ихтиман с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 12 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от София до Ихтиман с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Ихтиман тръгва в 06:11, докато последният в 20:11. Пътуването продължава средно 1 hour and 18 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Ихтиман за 1 hour and 2 minutes.