Влак Бургас - Плевен цени от 18,41 лв.

Започва от
18,41 лв.

Бургас до Плевен с влак

Пътуването от Бургас до Плевен от влак е 253,41 km и отнема 10 ч 45 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Плевен от влак само за 18,41 лв. или за 33,27 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,41 лв..

Най-ниската цена18,41 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 45 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена18,41 лв.
Най-висока цена33,27 лв.
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние253,41 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеПлевен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Pleven

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бургас до Плевен

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Бургас до Плевен?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Плевен. Средно обаче ще платите около 25,13 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 18,41 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 25,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Плевен с влак?

Пътуването между Бургас и Плевен с влак е приблизително 253,41 km. Ще ви отнеме около 10 ч 45 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Бургас и Плевен с влак обикновено отнема 10 ч 45 мин, за да се измине разстояние от 253,41 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Плевен ще ви отнеме 6 ч 54 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Плевен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Бургас до Плевен?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 05:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Плевен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Бургас в 05:35 ч., а последният - в 21:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Плевен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Плевен с влак?

В Бургас спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Плевен?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Плевен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 11 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Плевен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Плевен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 11 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Pleven

Евтини билети за влак от Бургас до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Pleven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,22 лв. до 20,35 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 55% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Плевен

Най-евтините билети за влак Бургас - Плевен могат да бъдат намерени само за 8,88 лв., ако имате късмет, или средно за 16,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,23 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с влак

Когато пътувате до Плевен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Плевен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Плевен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.74kg
Автобус
19.01kg
Полет
50.68kg
Кола
40.55kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Плевен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Плевен са 17.74kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Плевен? Като вземете влака между Бургас и Плевен, ще спестите 32.94kg CO2 емисии спрямо полет, 1.27kg спрямо автобус и 22.81kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Плевен?
Билет влак от Бургас до Плевен е 25,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Плевен е 18,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Плевен от влак?
Бургас до Плевен е 253,41 km.
Колко време трае влак между Бургас и Плевен?
Бургас до Плевен е средно 10 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 54 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Плевен?
Бургас до Плевен има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Плевен?
Най-ранният влак от Бургас до Плевен тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Плевен?
Последният влак от Бургас до Плевен тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Плевен?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Плевен. Можете да преминете от Burgas Bus Station South, Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) and Burgas и можете да стигнете до Pleven Pleven.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Плевен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Плевен е 6 ч 54 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Плевен?
Да, има директен влак между Бургас и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Плевен от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Плевен създава 17.74kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути