Намерете влак от Бургас до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,91лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 53 мин.
Връзки на ден 47
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 253km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Плевен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Бургас до Плевен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Плевен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Плевен е 22,33 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Плевен могат да бъдат около 9,05 лв..

Цена на билет Бургас - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
22,99 лв. Още 23,01 лв.22,97 лв.25,33 лв. Още Още

Влакове от Бургас до Плевен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Плевен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Плевен ще заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и ще пристигнат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Бургас с влак?

18 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Бургас до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 11 hours and 41 minutes да стигнете до Плевен с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 29 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Бургас в 20:11.