Намерете влак от Бургас до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,05 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 54 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 07:20
Последно отпътуване 01:50
разстояние 253 km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Плевен от 9,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,87 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Плевен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Плевен, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

Още 23,02 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Бургас до Плевен

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Плевен

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 6 ч. 35 мин., но средно отнема 10 ч. 54 мин.. Първият влак, водещ до Плевен е в 07:20, докато последният тръгва от Бургас в 01:50.

На кои станции можете да хванете влака до Плевен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Плевен могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и да пристигнат на ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от Бургас до Плевен всеки ден?

20 влакови връзки съществуват дневно до Плевен от Бургас. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 20 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Плевен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Бургас до Плевен с влак, има 20 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 20 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.