Влак Бургас - Якоруда цени от 10,06 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
10,06 лв.

Бургас до Якоруда с влак

Пътуването от Бургас до Якоруда от влак е 316,23 km и отнема 11 ч 2 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:30 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Якоруда от влак само за 10,06 лв. или за 29,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,06 лв..

Най-ниската цена10,06 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 2 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена10,06 лв.
Най-висока цена29,16 лв.
Първо заминаване07:30 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние316,23 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеЯкоруда
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Бургас до Якоруда с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Якоруда? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Якоруда?

Цените на билетите за влак от Бургас до Якоруда варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Якоруда ще струват 10,06 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 19,08 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Якоруда. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Якоруда, можете да очаквате да платите средно около 19,08 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бургас до Якоруда с влак?

При разстояние от 316,23 km между Бургас и Якоруда, обикновено отнема 11 ч 2 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 11 ч 2 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Бургас и Якоруда продължава около 316,23 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 2 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 8 ч 40 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Якоруда възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Якоруда?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Якоруда, който тръгва в 07:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Бургас до Якоруда тръгва в 07:30 ч., докато последният отпътува в 18:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Якоруда. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Якоруда?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas South,Burgas,Burgas Central West. Когато пристигнете в Якоруда, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Бургас до Якоруда се извършват всеки ден?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Бургас до Якоруда. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Бургас, които пътуват директно до Якоруда. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Якоруда. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Бургас до Якоруда
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Якоруда.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Якоруда, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Якоруда.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Якоруда

Най-евтините билети за влак Бургас - Якоруда могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Якоруда с влак

Когато пътувате до Якоруда с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Якоруда
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Якоруда от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Якоруда Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.14kg
Автобус
23.72kg
Полет
63.25kg
Кола
50.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Якоруда с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Якоруда са 22.14kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Якоруда? Като вземете влака между Бургас и Якоруда, ще спестите 41.11kg CO2 емисии спрямо полет, 1.58kg спрямо автобус и 28.46kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Якоруда?
Билет влак от Бургас до Якоруда е 19,08 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Якоруда?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Якоруда е 10,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Якоруда от влак?
Бургас до Якоруда е 316,23 km.
Колко време трае влак между Бургас и Якоруда?
Бургас до Якоруда е средно 11 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Якоруда?
Бургас до Якоруда има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Якоруда?
Най-ранният влак от Бургас до Якоруда тръгва на 07:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Якоруда?
Последният влак от Бургас до Якоруда тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Якоруда?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Якоруда от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Якоруда е 8 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Якоруда?
Да, има директен влак между Бургас и Якоруда.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Якоруда от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Якоруда създава 22.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Якоруда

Свързани маршрути

Други популярни маршрути