Автобус София - Варшава цени от 127,90 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 207,09 лв.
утре 192,08 лв.
2 дни 192,08 лв.
3 дни 190,08 лв.

София до Варшава с автобус

Пътуването от София до Варшава от автобус е 1075,15 km и отнема 39 ч 1 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Варшава от автобус само за 127,90 лв. или за 598,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 127,90 лв..

Най-ниската цена127,90 лв.
Продължителност на пътуването39 ч 1 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена127,90 лв.
Най-висока цена598,74 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние1075,15 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВаршава
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Sofia до Warsaw

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Варшава

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Варшава. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Варшава?

Цените на автобусните билети от София до Варшава варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Варшава ще струват 127,90 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 267,32 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Варшава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Варшава варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 267,32 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от София до Варшавас автобус?

Средното време за пътуване е 39 ч 1 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1075,15 km от София до Варшава. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Варшава да отнеме повече от 39 ч 1 мин. Пътуването от София до Варшава обхваща разстояние от 1075,15 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 39 ч 1 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 31 ч 10 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Варшава по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от София до Варшава?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Варшава, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Warsaw Central,Warszawa, Metro Marymont 01,Warszawa Dworzec Zachodni,Warsaw Chopin Airport (WAW),Warsaw Metro Mlociny,Warszawa, Wschodnia. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Варшава.

Колко пътувания от София до Варшава има всеки ден?

Маршрутът от София до Варшава се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 7 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Варшава, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 7 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Варшава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Warsaw

Евтини билети за автобус от София до Варшава
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Варшава.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Варшава, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Варшава.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Warsaw

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 159,83 лв. до 287,47 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 44% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Варшава

Най-евтините автобусни билети София - Варшава могат да бъдат намерени само за 182,28 лв., ако имате късмет, или средно за 223,59 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 264,25 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варшава с автобус

Когато пътувате до Варшава с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Варшава
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Варшава от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Варшава Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
75.26kg
Автобус
80.64kg
Полет
215.03kg
Кола
172.02kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Варшава?
Билет автобус от София до Варшава е 267,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 127,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Варшава?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Варшава е 127,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Варшава от автобус?
София до Варшава е 1075,15 km.
Колко време трае автобус между София и Варшава?
София до Варшава е средно 39 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 31 ч 10 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Варшава?
София до Варшава има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Варшава?
Най-ранният автобус от София до Варшава тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Варшава?
Последният автобус от София до Варшава тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Варшава?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 127,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Варшава от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Варшава е 31 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от София към Варшава?
Да, има директен автобус между София и Варшава.
Какви са емисиите на CO2 за София до Варшава от автобус?
Пътуването на автобус от София до Варшава създава 80.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Варшава

Свързани маршрути

Други популярни маршрути