Автобус Залцбург - Виена цени от 41,05 лв.

Започва от
41,05 лв.

Залцбург до Виена с автобус

Пътуването от Залцбург до Виена от автобус е 252,01 km и отнема 9 ч 17 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 20:55 ч.. Възможно е да пътувате от Залцбург до Виена от автобус само за 41,05 лв. или за 181,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 41,05 лв..

Най-ниската цена41,05 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 17 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена41,05 лв.
Най-висока цена181,94 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване20:55 ч.
Разстояние252,01 km
ЗаминаванеЗалцбург
ПристиганеВиена
ПревозвачиRegioJet, FlixBus

Автобус Билети от Salzburg до Vienna

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Залцбург до Виена с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Залцбург до Виена. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Залцбург до Виена?

Цените ще варират, когато пътувате от Залцбург до Виена. Средно обаче ще платите около 68,35 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 41,05 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Залцбург до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Залцбург до Виена. Средно обаче ще платите около 68,35 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Залцбург до Виена с автобус?

Разстоянието между Залцбург и Виена е приблизително 252,01 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 17 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Залцбург и Виена продължава около 252,01 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 17 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Залцбург до Виена възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Залцбург до Виена?

В Залцбург спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Виена, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Залцбург за Виена?

Ако искате да стигнете от Залцбург до Виена, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Залцбург и Виена. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Залцбург до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Salzburg до Vienna

Евтини билети за автобус от Залцбург до Виена
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Залцбург до Виена.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Залцбург до Виена, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Залцбург до Виена.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Salzburg до Vienna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 48,57 лв. до 111,05 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 56% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Залцбург до Виена

Най-евтините автобусни билети Залцбург - Виена могат да бъдат намерени само за 10,96 лв., ако имате късмет, или средно за 76,03 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 113,51 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Виена с автобус

Когато пътувате до Виена с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

Типове билети и съоръжения от Залцбург до Виена

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Залцбург до Виена.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
Услуги на борда RegioJet and FlixBus от Залцбург до Виена
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Залцбург до Виена от bus.
съоръжения RegioJet FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check cross

Залцбург до Виена Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.64kg
Автобус
18.9kg
Полет
50.4kg
Кола
40.32kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Залцбург до Виена?
Билет автобус от Залцбург до Виена е 68,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 41,05 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Залцбург до Виена?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Залцбург до Виена е 41,05 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Залцбург и Виена от автобус?
Залцбург до Виена е 252,01 km.
Колко време трае автобус между Залцбург и Виена?
Залцбург до Виена е средно 9 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 45 мин.
Какви компании работят от Залцбург до Виена?
Залцбург до Виена се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail RegioJet and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Залцбург до Виена?
Залцбург до Виена има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Залцбург до Виена?
Най-ранният автобус от Залцбург до Виена тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Залцбург до Виена?
Последният автобус от Залцбург до Виена тръгва на 20:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Залцбург до Виена?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 41,05 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Залцбург до Виена?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Залцбург, за да отидете до Виена. Можете да преминете от Salzburg Hbf, Salzburg Gnigl and Salzburg PR Süd и можете да стигнете до Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Wien Mitte, Wien Westbahnhof, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof, Wien Quartier Belvedere, Wien Meidling and Vienna Erdberg.
Кое е най-бързото време за пътуване между Залцбург до Виена от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Залцбург и Виена е 7 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Залцбург към Виена?
Да, има директен автобус между Залцбург и Виена.
Какви са емисиите на CO2 за Залцбург до Виена от автобус?
Пътуването на автобус от Залцбург до Виена създава 18.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Залцбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Залцбург

Международни маршрути от Залцбург и близките райони

Други дестинации от Залцбург

Основни маршрути до Виена

Свързани маршрути

Други популярни маршрути