Намерете автобус от София до Свищов

Започва от
8,15 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 23,95 лв.
С Автобус

Утре

От 23,34 лв.
С Автобус

2 Дни

От 23,99 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Свищов

Планирате да пътувате от София до Свищов? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Свищов с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Свищов варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Свищов ще струват 8,15 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 28,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Свищов с автобус

Най-добра цена 23,31 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 56 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 16:30
Последно отпътуване 16:30
разстояние 194 km
Заминаване София
Пристигане Свищов
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет София - Свищов всеки ден

 
Днес
23,95 лв.
Утре
23,34 лв.
След 2 дни
23,99 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
24,01 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
5
Превозвачи
4
Минимална цена
8,15 лв.
Максимална цена
54,20 лв.

София - Свищов

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от София до Свищов с автобус?

Разстоянието между София и Свищов е около 194 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч. 7 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Свищов продължават 3 ч. 55 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Свищов?

Първият заминаващ за деня от София до Свищов тръгва в 16:30, докато последния отпътуващ за деня е в 16:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Свищов. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Свищов?

В София спирките за заминаване включват Sofia Serdika, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Central Bus Station. Когато пристигнете в Свищов, може да успеете да слезете на спирки като Svishtov, Svishtov Bus Station and Svishtov Svishtov bus station, Dunav St 1. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Свищов има всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Свищов, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 6 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между София и Свищов. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване