Автобус София - Свищов цени от 12,37 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 24,03 лв.
утре 24,07 лв.
2 дни 23,99 лв.
3 дни 12,37 лв.

София до Свищов с автобус

Пътуването от София до Свищов от автобус е 193,92 km и отнема 3 ч 54 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:01 ч. и последното на 16:01 ч.. Възможно е да пътувате от София до Свищов от автобус само за 12,37 лв. или за 29,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,37 лв..

Най-ниската цена12,37 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 54 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена12,37 лв.
Най-висока цена29,88 лв.
Първо заминаване16:01 ч.
Последно заминаване16:01 ч.
Разстояние193,92 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСвищов
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Svishtov

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Свищов

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Свищов? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Свищов, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Свищов?

Цените на автобусните билети от София до Свищов варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Свищов ще струват 12,37 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 25,97 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Свищов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Свищов ще ви струва средно 25,97 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Свищов с автобус?

При разстояние от 193,92 km между София и Свищов, обикновено отнема 3 ч 54 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 54 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от София до Свищов, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Свищов ще завършат пътуването през 3 ч 54 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 54 мин, за да пътувате 193,92 km между София и Свищов.

Кога тръгват заминаващите от София до Свищов?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 16:01 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 16:01 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Свищов. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от София до Свищов тръгва в 16:01 ч., докато последният отпътува в 16:01 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Свищов. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Свищов?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Свищов. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Svishtov (Свищов) в Свищов. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Свищов.

Колко пътувания от София до Свищов се извършват всеки ден?

Маршрутът от София до Свищов се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Свищов, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Свищов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Svishtov

Евтини билети за автобус от София до Свищов
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Свищов.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Свищов, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Свищов.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Svishtov

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 23,68 лв. до 25,83 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Свищов

Най-евтините автобусни билети София - Свищов могат да бъдат намерени само за 23,07 лв., ако имате късмет, или средно за 24,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,09 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Свищов с автобус

Когато пътувате до Свищов с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Свищов
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Свищов от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Свищов Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.57kg
Автобус
14.54kg
Полет
38.78kg
Кола
31.03kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Свищов?
Билет автобус от София до Свищов е 25,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,37 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Свищов?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Свищов е 12,37 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Свищов от автобус?
София до Свищов е 193,92 km.
Колко време трае автобус между София и Свищов?
София до Свищов е средно 3 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 54 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Свищов?
София до Свищов има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Свищов?
Най-ранният автобус от София до Свищов тръгва на 16:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Свищов?
Последният автобус от София до Свищов тръгва на 16:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Свищов?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,37 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Свищов?
Има средно 2 от София до Свищов.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Свищов от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Свищов е 3 ч 54 мин.
Има ли директен автобус от София към Свищов?
Да, има директен автобус между София и Свищов.
Какви са емисиите на CO2 за София до Свищов от автобус?
Пътуването на автобус от София до Свищов създава 14.54kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Свищов

Свързани маршрути

Други популярни маршрути