Намерете автобус от София до Свищов

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,56 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 55 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 16:30
Последно отпътуване 16:30
разстояние 194 km

Намерете вашите автобусни връзки от София до Свищов на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Свищов в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от София до Свищов?

Автобусните билети от София до Свищов струват средно 17,61 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Свищов само за 17,45 лв..

Цена на билет - всеки ден

17,60 лв. 17,60 лв. 17,60 лв. Още 17,60 лв. 17,60 лв. Още

Автобуси от София до Свищов

В колко часа са автобусите за Свищов?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 55 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Свищов за :3 ч. 35 мин.. Първият автобус е насрочен за 10:00, а последният за 16:30.

Тъй като пътуването от София до Свищов не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Свищов от София с автобус?

Ако искате да пътувате от София до Свищов с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Свищов в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Свищов с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.