Намерете влак от София до Свищов

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,95лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 26 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 18:06
Разстояние 194km

Евтини билети за влак от София до Свищов на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Свищов. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Свищов?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Свищов, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Свищов?

Средната цена на билети за влак от София до Свищов е 16,38 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Свищов могат да бъдат около 6,95 лв..

Цена на билет София - Свищов всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
20,30 лв. Още 17,99 лв.17,99 лв.18 лв. Още Още

Влакове от София до Свищов


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между София и Свищов, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Свищов?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на СВИЩОВ.

Колко влакови връзки има от София до Свищов всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Свищов от София, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от София до Свищов и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 4 hours and 29 minutes да стигнете до Свищов с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 17 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:11, докато последният тръгва от София в 18:11.