Автобус София - Патра цени от 119,84 лв.

Започва от
119,84 лв.
откривам

София до Патра с автобус

Пътуването от София до Патра от автобус е 513,64 km и отнема 14 ч 35 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 20:30 ч. и последното на 20:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Патра от автобус само за 119,84 лв. или за 123,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 119,84 лв..

Най-ниската цена119,84 лв.
Продължителност на пътуването14 ч 35 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена119,84 лв.
Най-висока цена123,69 лв.
Първо заминаване20:30 ч.
Последно заминаване20:30 ч.
Разстояние513,64 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПатра
Превозвачи

Автобус Билети от Sofia до Patras

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Патра

Планирате да пътувате от София до Патра? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Патра с автобус?

Когато пътувате от София до Патра, можете да очаквате да платите средно около 121,76 лв.. Може да успеете да намерите цени до 119,84 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Патра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Патра варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 121,76 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от София до Патра с автобус?

Пътуването от София до Патра с автобус обикновено отнема 14 ч 35 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 513,64 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 14 ч 35 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от София до Патра, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Патра ще завършат пътуването през 14 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 14 ч 35 мин, за да пътувате 513,64 km между София и Патра.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Патра?

Първият заминаващ за деня от София до Патра тръгва в 20:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 20:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Патра. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 20:30 ч., а последният - в 20:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Патра могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Патра?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: . Пристигайки в Патра, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Патра.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Патра?

Точният брой на пътуванията от София до Патра може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Патра. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Патра варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Патра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Patras

Евтини билети за автобус от София до Патра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Патра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Патра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Патра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Patras

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 97,87 лв. до 127,02 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 23% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Патра с автобус

Когато пътувате до Патра с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Патра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Патра от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Патра Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
35.95kg
Автобус
38.52kg
Полет
102.73kg
Кола
82.18kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Патра?
Билет автобус от София до Патра е 121,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 119,84 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Патра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Патра е 119,84 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Патра от автобус?
София до Патра е 513,64 km.
Колко време трае автобус между София и Патра?
София до Патра е средно 14 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 35 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Патра?
София до Патра има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Патра?
Най-ранният автобус от София до Патра тръгва на 20:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Патра?
Последният автобус от София до Патра тръгва на 20:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Патра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 119,84 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Патра?
Има средно 2 от София до Патра.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Патра от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Патра е 14 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от София към Патра?
Да, има директен автобус между София и Патра.
Какви са емисиите на CO2 за София до Патра от автобус?
Пътуването на автобус от София до Патра създава 38.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути