Влак Стара Загора - Хасково цени от 2,13 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Стара Загора до Хасково с влак

Пътуването от Стара Загора до Хасково от влак е 55,96 km и отнема 2 ч 2 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 15:50 ч. и последното на 16:50 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Хасково от влак само за 2,13 лв. или за 2,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,13 лв..

Най-ниската цена2,13 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 2 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена2,13 лв.
Най-висока цена2,13 лв.
Първо заминаване15:50 ч.
Последно заминаване16:50 ч.
Разстояние55,96 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Стара Загора до Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Стара Загора до Хасково?

Цените на билетите за влак от Стара Загора до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Стара Загора до Хасково ще струват 2,13 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 2,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Стара Загора до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 2,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Хасково с влак?

При разстояние от 55,96 km между Стара Загора и Хасково, обикновено отнема 2 ч 2 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 2 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Стара Загора и Хасково продължава около 55,96 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 2 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 2 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Стара Загора до Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Стара Загора до Хасково, който тръгва в 15:50 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Стара Загора до Хасково, който тръгва в 15:50 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 16:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Хасково?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Хасково има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Стара Загора до Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Стара Загора и Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Хасково

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Хасково могат да бъдат намерени само за 2,04 лв., ако имате късмет, или средно за 2,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 3,84 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.92kg
Автобус
4.2kg
Полет
11.19kg
Кола
8.95kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Хасково са 3.92kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Хасково? Като вземете влака между Стара Загора и Хасково, ще спестите 7.27kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 5.03kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Хасково?
Билет влак от Стара Загора до Хасково е 2,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,13 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Хасково е 2,13 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Хасково от влак?
Стара Загора до Хасково е 55,96 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Хасково?
Стара Загора до Хасково е средно 2 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 2 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Хасково?
Стара Загора до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Хасково?
Най-ранният влак от Стара Загора до Хасково тръгва на 15:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Хасково?
Последният влак от Стара Загора до Хасково тръгва на 16:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,13 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Хасково е 2 ч 2 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Хасково?
Да, има директен влак между Стара Загора и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Хасково създава 3.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути