Намерете влак от Стара Загора до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 2 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 03:17
Последно отпътуване: 13:50
Разстояние 56km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Загора до Хасково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Стара Загора до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Хасково.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Хасково също само за 2,10 лв., докато средната цена е 5,25 лв..

Влакове от Стара Загора до Хасково


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Хасково?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Хасково всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 03:06, последният е насрочен за 13:06. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 14 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 2 hours and 13 minutes.