Намерете влак от Стара Загора до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 54 мин.
Връзки на ден 19
Първо заминаване: 01:20
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 138km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Плевен

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Плевен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Плевен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Плевен?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Плевен, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Плевен е 15,20 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Плевен могат да бъдат около 6,00 лв..

Влакове от Стара Загора до Плевен


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Плевен и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Плевен на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на ПЛЕВЕН.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Плевен всеки ден?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 46 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 4 hours and 58 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 01:10, докато последният тръгва в 18:10.