Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,32лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 48 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 00:06
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 120km

С virail са най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица струват средно 9,08 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,30 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Димитровград, Област Хасково и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Димитровград, Област Хасково от ДИМИТРОВГРАД и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Димитровград, Област Хасково с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Димитровград, Област Хасково до Горна Оряховица

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 00:06, докато последният в 18:06. Пътуването продължава средно 7 hours and 49 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 4 hours and 57 minutes.