Влак Дортмунд - Аахен цени от 15,63лв.

Започва от
15,63лв.
откривам

Дортмунд до Аахен с влак

Пътуването от Дортмунд до Аахен от влак е 126,6 km и отнема 1 ч. 58 мин.. Има 548 връзки на ден, с първото заминаване на 01:06 и последното на 00:38. Възможно е да пътувате от Дортмунд до Аахен от влак само за 15,63лв. или за 93,14лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,63лв..

Най-добра цена 15,63лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 58 мин.
Връзка на ден 548
Най-ниската цена 15,63лв.
Най-висока цена 93,14лв.
Първо заминаване 01:06
Последно заминаване 00:38
Разстояние 126,6 km
Заминаване Дортмунд
Пристигане Аахен
Превозвачи DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain,

Влак Билети от Дортмунд до Аахен

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  19°
  Sep 29
  Още
  19°
  Sep 30
  Още
  19°
  Oct 01
  Още
  16°
  Oct 02
  35,03лв.
  13°
  Oct 03
  Още
  16°
  Oct 04
  Още
  16°
  Oct 05
  Още
  16°
  Oct 06
  Още
  16°
  Oct 07
  15,63лв.
  15°
  Oct 08
  Още
  14°
  Oct 09
  Още
  14°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуването ви от Дортмунд до Аахен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Дортмунд до Аахен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Дортмунд до Аахен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Дортмунд до Аахен?

Когато пътувате от Дортмунд до Аахен, можете да очаквате да платите средно около 61,42лв.. Може да успеете да намерите цени до 9,61лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Дортмунд до Аахен

 
Sep 26
вторник
20°
Още
Още
Sep 27
сряда
22°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
19°
Още
Още
Sep 29
петък
19°
Още
Още
Sep 30
събота
19°
Още
Още
Oct 01
неделя
16°
Още
Още
Oct 02
понеделник
13°
35,03лв.
26,12лв.
Евтини билети за от Дортмунд до Аахен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дортмунд до Аахен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дортмунд до Аахен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дортмунд до Аахен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Дортмунд до Аахен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Аахен с влак

Когато пътувате до Аахен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Eurobahn е частна железопътна компания, която работи в Германия. Основана е през 1998 г. и предлага регионални и градски влакови услуги в региона Северен Рейн-Вестфалия. Eurobahn работи по няколко линии, включително S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 и RB 52. Компанията е известна със своите модерни влакове и висококачествено обслужване, включително безплатен Wi-Fi и климатик. Eurobahn се ангажира с устойчивостта и е приложила няколко мерки за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на енергийно ефективни влакове и насърчаване на обществения транспорт като алтернатива на шофирането.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Thalys е оператор на високоскоростни влакове, който предлага услуги между Франция, Белгия, Германия и Холандия. Влаковете Thalys се движат с високи скорости, достигайки скорости до 300 км/ч, което ги прави един от най-бързите и удобни начини за пътуване между градовете в региона. Влаковете разполагат с модерни удобства, включително удобни места за сядане, Wi-Fi и възможности за хранене на борда, което ги прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Дортмунд до Аахен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Thalys при пътуване от Дортмунд до Аахен.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Standard

Със стандартния билет можете да получите бюджетно място във втора класа с предварителна резервация. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Comfort

Можете да получите място в първа класа с тарифата The Comfort. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Premium

Можете да пътувате с персонализирана тарифа с пълни предимства на услугата на тарифата Premium. Насладете се на комфортно пътуване и максимална гъвкавост за извършване на промени или отмяна до последната минута.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain и DB - Intercity от Дортмунд до Аахен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дортмунд до Аахен от влак.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Intercity TRI Train Rental DB - Regionalbahn National Express FlixBus Eurobahn EuroCity Thalys DB - Regional Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Дортмунд до Аахен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.0kg
Автобус
6.6kg
Полет
263.5kg
Кола
25.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Дортмунд до Аахен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дортмунд и Аахен са 1.0kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дортмунд и Аахен? Като вземете влака между Дортмунд и Аахен, ще спестите 262.5kg CO2 емисии спрямо полет, 5.6kg спрямо автобус и 24.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Дортмунд до Аахен?
Билет влак от Дортмунд до Аахен е 57,30лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,63лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дортмунд до Аахен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дортмунд до Аахен е 15,63лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дортмунд и Аахен от влак?
Дортмунд до Аахен е 126,6 km.
Колко време трае влак между Дортмунд и Аахен?
Дортмунд до Аахен е средно 2 ч. 55 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 58 мин..
Какви компании работят от Дортмунд до Аахен?
Дортмунд до Аахен се покрива от оператор(и) 11. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, DB - Intercity, TRI Train Rental , DB - Regionalbahn, National Express, FlixBus, Eurobahn, EuroCity, Thalys, DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Дортмунд до Аахен?
Дортмунд до Аахен има средно 548 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дортмунд до Аахен?
Най-ранният влак от Дортмунд до Аахен тръгва на 01:06. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дортмунд до Аахен?
Последният влак от Дортмунд до Аахен тръгва на 00:38. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дортмунд до Аахен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 15,63лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Дортмунд до Аахен?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Дортмунд, за да отидете до Аахен. Можете да преминете от Dortmund Hbf and Dortmund-aplerbeck и можете да стигнете до Aachen West, Aachen-rothe Erde and Aachen Schanz.
Колко директни връзки преминават от Дортмунд до Аахен?
Има средно 36 от Дортмунд до Аахен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дортмунд до Аахен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дортмунд и Аахен е 1 ч. 58 мин..
Има ли директен влак от Дортмунд към Аахен?
Да, има директен влак между Дортмунд и Аахен.
Какви са емисиите на CO2 за Дортмунд до Аахен от влак?
Пътуването на влак от Дортмунд до Аахен създава 1.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Дортмунд

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дортмунд

Международни маршрути от Дортмунд и близките райони

Други дестинации от Дортмунд

Основни маршрути до Аахен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути