Намерете влак от Враца до Своге

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,11лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 32 мин.
Връзки на ден 19
Първо заминаване: 04:30
Последно отпътуване: 20:40
Разстояние 32km

Сравнете най-добрите цени за влак от Враца до Своге

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Своге. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Враца до Своге, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Враца до Своге с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Враца до Своге, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Враца до Своге?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Враца до Своге от 2,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,33 лв..

Цена на билет Враца - Своге всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
3,74 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Враца до Своге


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Враца до Своге?

Влаковете до Своге ще заминат от ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА и ще пристигнат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има до Своге от Враца с влак?

19 връзки са налични всеки ден за пътуване от Враца до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Своге и колко време е пътуването?

Необходими са средно 1 hour and 43 minutes да стигнете до Своге с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 14 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:07, докато последният тръгва от Враца в 20:07.