Влак Сливен - Дупница цени от 9,06 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Сливен до Дупница с влак

Пътуването от Сливен до Дупница от влак е 267,84 km и отнема 10 ч 3 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 03:05 ч. и последното на 23:20 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Дупница от влак само за 9,06 лв. или за 22,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,06 лв..

Най-ниската цена9,06 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 3 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена9,06 лв.
Най-висока цена22,31 лв.
Първо заминаване03:05 ч.
Последно заминаване23:20 ч.
Разстояние267,84 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеДупница
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Сливен до Дупница с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Дупница. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Дупница?

Цените на билетите за влак от Сливен до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Дупница ще струват 9,06 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 13,78 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Сливен до Дупница ще ви струва 13,78 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Дупница с влак?

Средното време за пътуване е 10 ч 3 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 267,84 km от Сливен до Дупница. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Дупница да отнеме повече от 10 ч 3 мин. Пътуването между Сливен и Дупница с влак обикновено отнема 10 ч 3 мин, за да се измине разстояние от 267,84 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Дупница ще ви отнеме 6 ч 56 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Дупница е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Сливен до Дупница?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Пристигайки в Дупница, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Dupnica, Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Дупница.

Колко пътувания от Сливен до Дупница има всеки ден?

Маршрутът от Сливен до Дупница се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Дупница, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Дупница

Най-евтините билети за влак Сливен - Дупница могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Дупница от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.75kg
Автобус
20.09kg
Полет
53.57kg
Кола
42.85kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Дупница са 18.75kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Дупница? Като вземете влака между Сливен и Дупница, ще спестите 34.82kg CO2 емисии спрямо полет, 1.34kg спрямо автобус и 24.1kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Дупница?
Билет влак от Сливен до Дупница е 13,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Дупница е 9,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Дупница от влак?
Сливен до Дупница е 267,84 km.
Колко време трае влак между Сливен и Дупница?
Сливен до Дупница е средно 10 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 56 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Дупница?
Сливен до Дупница има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Дупница?
Най-ранният влак от Сливен до Дупница тръгва на 03:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Дупница?
Последният влак от Сливен до Дупница тръгва на 23:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Дупница е 6 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Дупница?
Да, има директен влак между Сливен и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Дупница от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Дупница създава 18.75kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути