Намерете влак от Сливен до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,91лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 13 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:07
Последно отпътуване: 09:51
Разстояние 268km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Дупница

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Сливен до Дупница: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Дупница с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Дупница?

Билетите за влак от Сливен до Дупница струват средно 10,63 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,05 лв..

Влакове от Сливен до Дупница


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Дупница и къде ще пристигнете?

Влаковете до Дупница заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на ДУПНИЦА - СП. or ДУПНИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Дупница от Сливен с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Сливен до Дупница и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Дупница за 6 hours and 56 minutes, но средно отнема 8 hours and 41 minutes. Първият влак, водещ до Дупница е в 01:01, докато последният тръгва от Сливен в 09:01.