Влак Сливен - Дупница цени от 9,06лв.

Започва от
9,06лв.
откривам

Сливен до Дупница с влак

Пътуването от Сливен до Дупница от влак е 267,5 km и отнема 6 ч. 56 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 04:05 и последното на 00:20. Възможно е да пътувате от Сливен до Дупница от влак само за 9,06лв. или за 22,31лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,06лв..

Най-добра цена 9,06лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 56 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 9,06лв.
Най-висока цена 22,31лв.
Първо заминаване 04:05
Последно заминаване 00:20
Разстояние 267,5 km
Заминаване Сливен
Пристигане Дупница
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Сливен до Дупница

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  21°
  Oct 06
  Още
  22°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  26°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуване от Сливен до Дупница с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Дупница? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Дупница, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сливен до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Дупница

Най-евтините билети за влак Сливен - Дупница могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Сливен до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Дупница от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сливен до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.4kg
Автобус
22.7kg
Полет
905.9kg
Кола
87.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Дупница са 3.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Дупница? Като вземете влака между Сливен и Дупница, ще спестите 902.5kg CO2 емисии спрямо полет, 19.2kg спрямо автобус и 84.0kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Дупница?
Билет влак от Сливен до Дупница е 13,78лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,06лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Дупница е 9,06лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Дупница от влак?
Сливен до Дупница е 267,5 km.
Колко време трае влак между Сливен и Дупница?
Сливен до Дупница е средно 10 ч. 3 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 56 мин..
Какви компании работят от Сливен до Дупница?
Сливен до Дупница се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Дупница?
Сливен до Дупница има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Дупница?
Най-ранният влак от Сливен до Дупница тръгва на 04:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Дупница?
Последният влак от Сливен до Дупница тръгва на 00:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,06лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Дупница?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Дупница. Можете да преминете от СЛИВЕН и можете да стигнете до ДУПНИЦА.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Дупница е 6 ч. 56 мин..
Има ли директен влак от Сливен към Дупница?
Да, има директен влак между Сливен и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Дупница от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Дупница създава 3.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Дупница

Други популярни маршрути