Намерете влак от Велико Търново до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 43 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 19:26
Разстояние 90km

Евтини билети за влак от Велико Търново до Плевен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велико Търново до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Велико Търново до Плевен?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Велико Търново и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Плевен от 3,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,18 лв..

Цена на билет Велико Търново - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още Още 3,30 лв. Още Още Още Още

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Можете да хванете влака до Плевен на ВЕЛИКО ТЪРНОВО, който пристига на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко връзки дневно има до Плевен от Велико Търново с влак?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Велико Търново, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Велико Търново до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 37 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 2 hours and 6 minutes. Първият влак тръгва от Велико Търново в 07:11, докато последният тръгва в 19:04.