Намерете влак от Габрово до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 22 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 20:40
Разстояние 84km

Най-добрите оферти за вашия влак от Габрово до Плевен на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Габрово до Плевен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Габрово до Плевен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Габрово и Плевен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Габрово до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Габрово до Плевен от 4,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,83 лв..

Цена на билет Габрово - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
4,50 лв.4,50 лв. Още Още Още Още Още

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Габрово и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Влаковете до Плевен ще заминат от ГАБРОВО и ще пристигнат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Габрово с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Габрово до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Габрово до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 19 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 3 hours and 35 minutes. Първият влак тръгва от Габрово в 05:11, докато последният тръгва в 20:04.