Намерете влак от Казанлък до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,84лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 20 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 02:29
Последно отпътуване: 18:54
Разстояние 109km

С virail са най-евтините билети за влак от Казанлък до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Казанлък до Плевен с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Казанлък - Плевен.

Колко струват билетите за влак от Казанлък до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Казанлък до Плевен е 10,65 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Казанлък до Плевен могат да бъдат около 5,60 лв..

Влакове от Казанлък до Плевен


За къси разстояния като тези между Казанлък и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Плевен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Плевен ще заминат от КАЗАНЛЪК и ще пристигнат на ПЛЕВЕН.

Пътуване с влак до Плевен от Казанлък: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Казанлък, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Първият влак до Плевен тръгва в 02:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 7 hours and 12 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 5 hours and 31 minutes.