Намерете влак от Варна до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,77лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 9 мин.
Връзки на ден 120
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 22:00
Разстояние 268km

Сравнете най-добрите цени за влак от Варна до Плевен

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Плевен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Варна до Плевен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Варна до Плевен?

За да стигнете до Плевен с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Варна до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Варна до Плевен от 8,40 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 29,70 лв..

Влакове от Варна до Плевен


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Плевен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Плевен могат да заминат от ВАРНА - СП. и да пристигнат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Пътуване с влак до Плевен от Варна: колко връзки дневно има?

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 15 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Варна до Плевен и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 06:11, последният е насрочен за 20:11. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 30 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 5 hours and 20 minutes.