Намерете влак от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 28 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 01:47
Последно отпътуване: 20:05
Разстояние 120km

Сравнете най-добрите цени за влак от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Димитровград, Област Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково също само за 5,30 лв., докато средната цена е 20,58 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Горна Оряховица и Димитровград, Област Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Горна Оряховица и Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Горна Оряховица до Димитровград, Област Хасково?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Димитровград, Област Хасково и колко време е пътуването?

Необходими са средно 5 hours and 42 minutes да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 5 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:09, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 20:09.