Влак Шумен - Велико Търново цени от 3,95 лв.

Започва от
3,95 лв.
откривам

Шумен до Велико Търново с влак

Пътуването от Шумен до Велико Търново от влак е 107,13 km и отнема 2 ч 47 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 08:12 ч. и последното на 19:30 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Велико Търново от влак само за 3,95 лв. или за 5,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,95 лв..

Най-ниската цена3,95 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 47 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена3,95 лв.
Най-висока цена5,46 лв.
Първо заминаване08:12 ч.
Последно заминаване19:30 ч.
Разстояние107,13 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеВелико Търново
Превозвачи

Влак Билети от Shumen до Veliko Tarnovo

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Бързо и лесно пътуване от Шумен до Велико Търново с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Велико Търново. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Велико Търново?

Цените на билетите за влак от Шумен до Велико Търново варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Шумен до Велико Търново ще струват 3,95 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 4,44 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Шумен до Велико Търново варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 4,44 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Шумен до Велико Търново с влак?

Пътуването между Шумен и Велико Търново с влак е приблизително 107,13 km. Ще ви отнеме около 2 ч 47 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Шумен и Велико Търново с влак обикновено отнема 2 ч 47 мин, за да се измине разстояние от 107,13 km. Най-краткото пътуване от Шумен до Велико Търново ще ви отнеме 2 ч 26 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Велико Търново е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Шумен до Велико Търново?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Шумен до Велико Търново, който тръгва в 08:12 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Шумен в 08:12 ч., а последният - в 19:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Шумен до Велико Търново могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шумен до Велико Търново с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Шумен и Велико Търново. Можете да започнете пътуването си в Шумен на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Велико Търново. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Шумен до Велико Търново.

Колко ежедневни пътувания има от Шумен до Велико Търново?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Шумен до Велико Търново. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Шумен, които пътуват директно до Велико Търново. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Veliko Tarnovo

Евтини билети за влак от Шумен до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Veliko Tarnovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Шумен - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 3,87 лв., ако имате късмет, или средно за 5,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.5kg
Автобус
8.03kg
Полет
21.43kg
Кола
17.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Велико Търново са 7.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Велико Търново? Като вземете влака между Шумен и Велико Търново, ще спестите 13.93kg CO2 емисии спрямо полет, 0.53kg спрямо автобус и 9.64kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Велико Търново?
Билет влак от Шумен до Велико Търново е 4,44 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Велико Търново е 3,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Велико Търново от влак?
Шумен до Велико Търново е 107,13 km.
Колко време трае влак между Шумен и Велико Търново?
Шумен до Велико Търново е средно 2 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Велико Търново?
Шумен до Велико Търново има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Велико Търново?
Най-ранният влак от Шумен до Велико Търново тръгва на 08:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Велико Търново?
Последният влак от Шумен до Велико Търново тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Велико Търново е 2 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Велико Търново?
Да, има директен влак между Шумен и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Велико Търново създава 7.5kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Уикенд бягства от Шумен

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути