Намерете влак от Шумен до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,95лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 48 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:48
Последно отпътуване: 19:21
Разстояние 107km

С virail са най-евтините билети за влак от Шумен до Велико Търново

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Шумен до Велико Търново с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Велико Търново.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Велико Търново?

Билетите за влак от Шумен до Велико Търново струват средно 12,58 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,95 лв..

Цена на билет Шумен - Велико Търново всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още 11,99 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Шумен до Велико Търново


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Шумен и Велико Търново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - Велико Търново?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има до Велико Търново от Шумен с влак?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Шумен, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Шумен до Велико Търново с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 42 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Велико Търново за 2 hours and 20 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 06:06, докато последният тръгва в 19:06.