Намерете влак от Плевен до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,45лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 30 мин.
Връзки на ден 23
Първо заминаване: 03:00
Последно отпътуване: 19:47
Разстояние 141km

Евтини билети за влак от Плевен до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Плевен до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Плевен до Пловдив?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Плевен - Пловдив.

Колко струват билетите за влак от Плевен до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Плевен до Пловдив за 7,65 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 18,03 лв..

,

Влакове от Плевен до Пловдив


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Плевен - Пловдив?

Влаковете заминават от Плевен от ПЛЕВЕН и пристигат на ПЛОВДИВ.

Пътуване с влак до Пловдив от Плевен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Плевен, моля имайте предвид, че има 19 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 19 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 28 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 5 hours and 50 minutes. Първият влак тръгва от Плевен в 03:10, докато последният тръгва в 18:10.