Автобус София - Тимишоара цени от 60,91 лв.

Започва от
60,91 лв.
откривам

София до Тимишоара с автобус

Пътуването от София до Тимишоара от автобус е 379,13 km и отнема 12 ч 10 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 01:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Тимишоара от автобус само за 60,91 лв. или за 63,20 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 60,91 лв..

Най-ниската цена60,91 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 10 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена60,91 лв.
Най-висока цена63,20 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване01:00 ч.
Разстояние379,13 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеТимишоара
Превозвачи

Автобус Билети от Sofia до Timişoara

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от София до Тимишоара с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Тимишоара? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Тимишоара?

Билет за автобус от София до Тимишоара ще ви струва средно 62,81 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 60,91 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Тимишоара. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Тимишоара. Средно обаче ще платите около 62,81 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Тимишоара с автобус?

Средното време за пътуване е 12 ч 10 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 379,13 km от София до Тимишоара. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Тимишоара да отнеме повече от 12 ч 10 мин. Разстоянието между София и Тимишоара е около 379,13 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 12 ч 10 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Тимишоара продължават 12 ч 10 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Тимишоара?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: . Пристигайки в Тимишоара, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Тимишоара.

Колко ежедневни пътувания има от София до Тимишоара?

Ще можете да пътувате от София до Тимишоара, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Тимишоара, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от София до Тимишоара всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Тимишоара. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Timişoara

Евтини билети за автобус от София до Тимишоара
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Тимишоара.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Тимишоара, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Тимишоара.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Timişoara

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 60,91 лв. до 63,24 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Тимишоара

Най-евтините автобусни билети София - Тимишоара могат да бъдат намерени само за 19,55 лв., ако имате късмет, или средно за 48,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 63,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Тимишоара с автобус

Когато пътувате до Тимишоара с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Тимишоара
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Тимишоара от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Тимишоара Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
26.54kg
Автобус
28.43kg
Полет
75.83kg
Кола
60.66kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Тимишоара?
Билет автобус от София до Тимишоара е 62,81 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 60,91 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Тимишоара?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Тимишоара е 60,91 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Тимишоара от автобус?
София до Тимишоара е 379,13 km.
Колко време трае автобус между София и Тимишоара?
София до Тимишоара е средно 12 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 10 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Тимишоара?
София до Тимишоара има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Тимишоара?
Най-ранният автобус от София до Тимишоара тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Тимишоара?
Последният автобус от София до Тимишоара тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Тимишоара?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 60,91 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Тимишоара?
Има средно 1 от София до Тимишоара.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Тимишоара от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Тимишоара е 12 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от София към Тимишоара?
Да, има директен автобус между София и Тимишоара.
Какви са емисиите на CO2 за София до Тимишоара от автобус?
Пътуването на автобус от София до Тимишоара създава 28.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Тимишоара

Свързани маршрути

Други популярни маршрути