Намерете автобус от Сандански до Атина

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 70,38 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч.
връзки на ден 1
Първо заминаване 20:30
Последно отпътуване 20:30
разстояние 401 km

С автобус от Сандански до Атина: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Сандански до Атина в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Сандански до Атина?

Автобусните билети от Сандански до Атина струват средно 70,41 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Сандански до Атина само за 70,38 лв..

Автобуси от Сандански до Атина

За кога са планирани автобусите от Сандански до Атина?

За да стигнете от Сандански до Атина с автобус, ще ви отнеме 10 ч.. Първото заминаване е планирано за 20:30, докато последният автобус е в 20:30.

Тъй като пътуването от Сандански до Атина не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Атина от Сандански с автобус?

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Сандански до Атина с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Атина в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Сандански до Атина с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.