Автобус Поморие - Стара Загора цени от 21,41 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Поморие до Стара Загора с автобус

Пътуването от Поморие до Стара Загора от автобус е 164,92 km и отнема 3 ч 41 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:15 ч. и последното на 17:46 ч.. Възможно е да пътувате от Поморие до Стара Загора от автобус само за 21,41 лв. или за 26,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,41 лв..

Най-ниската цена21,41 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 41 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена21,41 лв.
Най-висока цена26,22 лв.
Първо заминаване05:15 ч.
Последно заминаване17:46 ч.
Разстояние164,92 km
ЗаминаванеПоморие
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Поморие до Стара Загора

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Поморие до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Поморие до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Поморие до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Поморие до Стара Загора с автобус?

Цените на автобусните билети от Поморие до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Поморие до Стара Загора ще струват 21,41 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 24,77 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Поморие до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Поморие до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 24,77 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Поморие до Стара Загора с автобус?

Пътуването между Поморие и Стара Загора с автобус е приблизително 164,92 km. Ще ви отнеме около 3 ч 41 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Поморие и Стара Загора е около 164,92 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 41 мин. Обаче най-бързите маршрути между Поморие и Стара Загора продължават 2 ч 45 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Поморие до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от Поморие до Стара Загора тръгва в 05:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:46 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Поморие и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Поморие в 05:15 ч., а последният - в 17:46 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Поморие до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Поморие до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Поморие и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Поморие на спирки като Pomorie (Поморие),Pomorie Festa Hotel. Те се свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Поморие до Стара Загора.

Колко ежедневни пътувания има от Поморие до Стара Загора?

Ще можете да пътувате от Поморие до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Поморие до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 5 директни връзки от Поморие до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Поморие до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Поморие до Стара Загора

Евтини билети за автобус от Поморие до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Поморие до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Поморие до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Поморие до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Поморие до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Поморие до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Поморие - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 21,41 лв., ако имате късмет, или средно за 22,03 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,16 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Поморие до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Поморие до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Поморие до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.54kg
Автобус
12.37kg
Полет
32.98kg
Кола
26.39kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Поморие до Стара Загора?
Билет автобус от Поморие до Стара Загора е 24,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Поморие до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Поморие до Стара Загора е 21,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Поморие и Стара Загора от автобус?
Поморие до Стара Загора е 164,92 km.
Колко време трае автобус между Поморие и Стара Загора?
Поморие до Стара Загора е средно 3 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Поморие до Стара Загора?
Поморие до Стара Загора има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Поморие до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Поморие до Стара Загора тръгва на 05:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Поморие до Стара Загора?
Последният автобус от Поморие до Стара Загора тръгва на 17:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Поморие до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Поморие до Стара Загора?
Има средно 5 от Поморие до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Поморие до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Поморие и Стара Загора е 2 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Поморие към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Поморие и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Поморие до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Поморие до Стара Загора създава 12.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от Поморие

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Поморие

Международни маршрути от Поморие и близките райони

Други дестинации от Поморие

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути