Автобус София - Клуж-Напока цени от 74,31 лв.

Започва от
74,31 лв.
откривам

София до Клуж-Напока с автобус

Пътуването от София до Клуж-Напока от автобус е 453,5 km и отнема 24 ч 55 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 19:15 ч. и последното на 19:15 ч.. Възможно е да пътувате от София до Клуж-Напока от автобус само за 74,31 лв. или за 88,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 74,31 лв..

Най-ниската цена74,31 лв.
Продължителност на пътуването24 ч 55 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена74,31 лв.
Най-висока цена88,01 лв.
Първо заминаване19:15 ч.
Последно заминаване19:15 ч.
Разстояние453,5 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКлуж-Напока
Превозвачи

Автобус Билети от Sofia до Cluj-Napoca

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от София до Клуж-Напока с Virail

Планирате да пътувате от София до Клуж-Напока? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Клуж-Напока?

Най-евтините автобусни билети от София до Клуж-Напока струват 74,31 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 81,35 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Клуж-Напока.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Клуж-Напока. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Клуж-Напока, можете да очаквате да платите средно около 81,35 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Клуж-Напока с автобус?

Разстоянието между София и Клуж-Напока е приблизително 453,5 km. Като цяло ще ви отнеме около 24 ч 55 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Клуж-Напока, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Клуж-Напока ще завършат пътуването през 24 ч 55 мин. Средно ще ви отнеме около 24 ч 55 мин, за да пътувате 453,5 km между София и Клуж-Напока.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Клуж-Напока?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Клуж-Напока, който тръгва в 19:15 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 19:15 ч., а последният - в 19:15 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Клуж-Напока могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Клуж-Напока с автобус?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Клуж-Напока. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Клуж-Напока, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Клуж-Напока се извършват всеки ден?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от София до Клуж-Напока. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Клуж-Напока. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Клуж-Напока. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Cluj-Napoca

Евтини билети за автобус от София до Клуж-Напока
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Клуж-Напока.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Клуж-Напока, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Клуж-Напока.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Cluj-Napoca

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Клуж-Напока

Най-евтините автобусни билети София - Клуж-Напока могат да бъдат намерени само за 25,92 лв., ако имате късмет, или средно за 32,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 40,58 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Клуж-Напока с автобус

Когато пътувате до Клуж-Напока с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Клуж-Напока
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Клуж-Напока от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Клуж-Напока Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
31.75kg
Автобус
34.01kg
Полет
90.7kg
Кола
72.56kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Клуж-Напока?
Билет автобус от София до Клуж-Напока е 81,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 74,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Клуж-Напока?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Клуж-Напока е 74,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Клуж-Напока от автобус?
София до Клуж-Напока е 453,5 km.
Колко време трае автобус между София и Клуж-Напока?
София до Клуж-Напока е средно 24 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 24 ч 55 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Клуж-Напока?
София до Клуж-Напока има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Клуж-Напока?
Най-ранният автобус от София до Клуж-Напока тръгва на 19:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Клуж-Напока?
Последният автобус от София до Клуж-Напока тръгва на 19:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Клуж-Напока?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 74,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Клуж-Напока от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Клуж-Напока е 24 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от София към Клуж-Напока?
Да, има директен автобус между София и Клуж-Напока.
Какви са емисиите на CO2 за София до Клуж-Напока от автобус?
Пътуването на автобус от София до Клуж-Напока създава 34.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Клуж-Напока

Свързани маршрути

Други популярни маршрути