• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Мюнхен до Стара Загора Тръгване от 148,64 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Пътуване от Мюнхен до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Мюнхен до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Мюнхен до Стара Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Мюнхен до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 188,93 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 148,64 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Мюнхен да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 148,64 лв.
Продължителност на пътуването 25 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 22:30
Последно отпътуване 22:30
разстояние 1 267 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
148,64 лв.
Максимална цена
229,20 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 25 ч. 30 мин.
Мюнхен Централна автогара - Стара Загора Централна автогара
22:30 - 01:00
148,64 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 25 ч. 30 мин.
ZOB Hackerbrücke - Starza Zagora Avtobusna Spirka
22:30 - 01:00
150,97 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Мюнхен до Стара Загора с автобус?

Средното време за пътуване е 25 ч. 30 мин.. Това показва колко време отнема преминаването на 1 268 km от Мюнхен до Стара Загора. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Мюнхен до Стара Загора да отнеме повече от 25 ч. 30 мин..

По кое време са първото и последното заминаване от Мюнхен до Стара Загора?

Първото пътуване през нощта тръгва от Мюнхен в 22:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мюнхен и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Мюнхен до Стара Загора?

Ако пътувате в чужбина от Германия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от ZOB Hackerbrücke, München Busbahnhof/ZOB and Мюнхен Централна автогара и да пристигнете в Starza Zagora Avtobusna Spirka, Stara Zagora Central Bus Station and Стара Загора Централна автогара. Не всички спирки в Германия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мюнхен от следните спирки: ZOB Hackerbrücke, München Busbahnhof/ZOB and Мюнхен Централна автогара. Пристигайки в Стара Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Starza Zagora Avtobusna Spirka, Stara Zagora Central Bus Station and Стара Загора Централна автогара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Стара Загора.

Колко пъти на ден има тръгващи от Мюнхен за Стара Загора?

Маршрутът от Мюнхен до Стара Загора се обслужва от компании, включително Karat - S and Karat-S (Карат-С). От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Мюнхен са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Мюнхен до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.