Автобус Слънчев бряг - Бургас цени от 15,30 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Слънчев бряг до Бургас с автобус

Пътуването от Слънчев бряг до Бургас от автобус е 28,67 km и отнема 12 ч 12 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 04:30 ч. и последното на 23:45 ч.. Възможно е да пътувате от Слънчев бряг до Бургас от автобус само за 15,30 лв. или за 128,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,30 лв..

Най-ниската цена15,30 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 12 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена15,30 лв.
Най-висока цена128,13 лв.
Първо заминаване04:30 ч.
Последно заминаване23:45 ч.
Разстояние28,67 km
ЗаминаванеСлънчев бряг
ПристиганеБургас
ПревозвачиUnion Ivkoni

Пътуване от Слънчев бряг до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Слънчев бряг до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Слънчев бряг до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Слънчев бряг до Бургас струват 15,30 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 63,03 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Слънчев бряг до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Слънчев бряг до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Слънчев бряг до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 63,03 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Слънчев бряг до Бургасс автобус?

При разстояние от 28,67 km между Слънчев бряг и Бургас, обикновено отнема 12 ч 12 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 12 ч 12 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Слънчев бряг и Бургас продължава около 28,67 km и обикновено отнема приблизително 12 ч 12 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 5 мин. Ако се опитвате да стигнете от Слънчев бряг до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Слънчев бряг до Бургас с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Слънчев бряг и Бургас. Можете да започнете пътуването си в Слънчев бряг на спирки като Sunny Beach. Те се свързват със спирки, включително Burgas Central West,Burgas,Burgas South в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Слънчев бряг до Бургас.

Колко пътувания от Слънчев бряг до Бургас има всеки ден?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Слънчев бряг до Бургас. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Слънчев бряг, които пътуват директно до Бургас. Има 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Слънчев бряг до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Слънчев бряг до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Слънчев бряг до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Слънчев бряг до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Слънчев бряг до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Слънчев бряг до Бургас

Най-евтините автобусни билети Слънчев бряг - Бургас могат да бъдат намерени само за 5,17 лв., ако имате късмет, или средно за 18,89 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 33,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Слънчев бряг до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Слънчев бряг до Бургас от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Слънчев бряг до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.01kg
Автобус
2.15kg
Полет
5.73kg
Кола
4.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Слънчев бряг до Бургас?
Билет автобус от Слънчев бряг до Бургас е 63,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Слънчев бряг до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Слънчев бряг до Бургас е 15,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Слънчев бряг и Бургас от автобус?
Слънчев бряг до Бургас е 28,67 km.
Колко време трае автобус между Слънчев бряг и Бургас?
Слънчев бряг до Бургас е средно 12 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Слънчев бряг до Бургас?
Слънчев бряг до Бургас има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Слънчев бряг до Бургас?
Най-ранният автобус от Слънчев бряг до Бургас тръгва на 04:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Слънчев бряг до Бургас?
Последният автобус от Слънчев бряг до Бургас тръгва на 23:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Слънчев бряг до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Слънчев бряг до Бургас?
Има средно 2 от Слънчев бряг до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Слънчев бряг до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Слънчев бряг и Бургас е 6 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Слънчев бряг към Бургас?
Да, има директен автобус между Слънчев бряг и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Слънчев бряг до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от Слънчев бряг до Бургас създава 2.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Слънчев бряг

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Слънчев бряг

Международни маршрути от Слънчев бряг и близките райони

Други дестинации от Слънчев бряг

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути