Намерете автобус от Разград до Мюнхен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 179,90 лв.
Продължителност на пътуването 30 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 23:45
Последно отпътуване 23:45
разстояние 1 263 km

С автобус от Разград до Мюнхен: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Разград до Мюнхен в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Разград до Мюнхен?

Можете да намерите автобусни билети от Разград до Мюнхен средно за 199,46 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 179,90 лв..

Автобуси от Разград до Мюнхен

В колко часа са автобусите за Мюнхен?

Пътуването от Разград до Мюнхен отнема 30 ч. 30 мин.. Докато първият автобус тръгва от Разград в 23:45, последният е планиран за 23:45.

Имайки предвид краткото разстояние между Разград и Мюнхен, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

При пътуване с автобус до Мюнхен от Разград: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Разград до Мюнхен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 2 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Съществуват 2 автобусни връзки дневно за стигане до Мюнхен от Разград. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Следователно ще трябва да смените автобусите.