• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Ореш до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Бързо и лесно пътуване от Ореш до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ореш до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Ореш да се София с влак

разстояние 184 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 25 мин.
ОРЕШ - СОФИЯ
07:52 - 12:17
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 15 мин.
ОРЕШ - СОФИЯ
11:12 - 15:27
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 57 мин.
ОРЕШ - СОФИЯ
15:28 - 21:25
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 47 мин.
ОРЕШ - СОФИЯ
18:28 - 23:15
6,95 лв.

Колко дълго е пътуването от Ореш до София с влак?

Разстоянието между Ореш и София е приблизително 184 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Ореш до София?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Ореш до София, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Ореш до София?

Ще можете да напуснете Ореш, като използвате спирки като ОРЕШ. Те ви свързват със спирки, включително СОФИЯ в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Ореш, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Ореш за София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ореш до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.