Намерете влак от София до Попово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Попово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,77лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 51 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 247km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Попово

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Попово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от София до Попово: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Попово.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Попово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Попово също само за 8,40 лв., докато средната цена е 22,00 лв..

Влакове от София до Попово


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между София и Попово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Попово и къде ще пристигнете?

Влаковете до Попово могат да заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на ПОПОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Попово?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Попово с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Попово с влак?

Докато първият влак до Попово тръгва в 07:11, последният е насрочен за 22:11. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 54 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Попово за 4 hours and 44 minutes.