Намерете влак от Пловдив до Харманли

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Харманли

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 46 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 23:55
Разстояние 98km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Харманли

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Харманли. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Харманли?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Харманли.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Харманли?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Харманли е 3,65 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Харманли могат да бъдат около 3,05 лв..

Влакове от Пловдив до Харманли


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Харманли?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ХАРМАНЛИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Харманли от Пловдив с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Харманли с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Пловдив до Харманли и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Харманли тръгва в 05:03, докато последният в 23:03. Пътуването продължава средно 1 hour and 27 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Харманли за 1 hour and 16 minutes.