Намерете влак от Бургас до Свищов

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,30лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 47 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 212km

Евтини билети за влак от Бургас до Свищов на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Свищов. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Бургас до Свищов с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Свищов.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Свищов?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Свищов от 9,30 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 14,58 лв..

Влакове от Бургас до Свищов


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Свищов?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и пристигат на СВИЩОВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Свищов от Бургас с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Свищов с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Бургас до Свищов с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Свищов тръгва в 05:01, докато последният в 22:01. Пътуването продължава средно 12 hours and 14 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Свищов за 9 hours and 54 minutes.