Намерете влак от София до Свиленград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свиленград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,22лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 44 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 05:55
Последно отпътуване: 22:15
Разстояние 258km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Свиленград

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Свиленград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Свиленград.

Колко струват билетите за влак от София до Свиленград?

Билетите за влак от София до Свиленград струват средно 11,18 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,95 лв..

Влакове от София до Свиленград


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Свиленград?

Влаковете до Свиленград могат да заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на СВИЛЕНГРАД.

Пътуване с влак до Свиленград от София: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Свиленград от София, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Свиленград и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Свиленград тръгва в 05:12, последният е насрочен за 21:12. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 59 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Свиленград за 4 hours and 31 minutes.