Влак София - Свиленград цени от 7,14 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Свиленград с влак

Пътуването от София до Свиленград от влак е 258,68 km и отнема 6 ч 12 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:47 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Свиленград от влак само за 7,14 лв. или за 24,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,14 лв..

Най-ниската цена7,14 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 12 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена7,14 лв.
Най-висока цена24,64 лв.
Първо заминаване05:47 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние258,68 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСвиленград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Svilengrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от София до Свиленград с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Свиленград? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Свиленград, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Свиленград?

Цените на билетите за влак от София до Свиленград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Свиленград ще струват 7,14 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,93 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Свиленград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Свиленград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,93 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Свиленград с влак?

При разстояние от 258,68 km между София и Свиленград, обикновено отнема 6 ч 12 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 12 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Свиленград обхваща разстояние от 258,68 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 42 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Свиленград по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Свиленград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Свиленград, който обикновено тръгва в 05:47 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 05:47 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:55 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Свиленград. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Свиленград с влак?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Свиленград на следните спирки: Svilengrad (Свиленград). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Свиленград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Свиленград се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Свиленград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Свиленград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от София до Свиленград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Свиленград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Svilengrad

Евтини билети за влак от София до Свиленград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Свиленград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Свиленград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Свиленград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Svilengrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,08 лв. до 14,97 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Свиленград

Най-евтините билети за влак София - Свиленград могат да бъдат намерени само за 7,26 лв., ако имате късмет, или средно за 12,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,63 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Свиленград с влак

Когато пътувате до Свиленград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Свиленград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Свиленград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Свиленград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.11kg
Автобус
19.4kg
Полет
51.74kg
Кола
41.39kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Свиленград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Свиленград са 18.11kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Свиленград? Като вземете влака между София и Свиленград, ще спестите 33.63kg CO2 емисии спрямо полет, 1.29kg спрямо автобус и 23.28kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Свиленград?
Билет влак от София до Свиленград е 14,93 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Свиленград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Свиленград е 7,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Свиленград от влак?
София до Свиленград е 258,68 km.
Колко време трае влак между София и Свиленград?
София до Свиленград е средно 6 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Свиленград?
София до Свиленград има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Свиленград?
Най-ранният влак от София до Свиленград тръгва на 05:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Свиленград?
Последният влак от София до Свиленград тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Свиленград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Свиленград?
Има средно 2 от София до Свиленград.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Свиленград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Свиленград е 4 ч 42 мин.
Има ли директен влак от София към Свиленград?
Да, има директен влак между София и Свиленград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Свиленград от влак?
Пътуването на влак от София до Свиленград създава 18.11kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Свиленград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути