Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 42 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:04
Последно отпътуване: 21:27
Разстояние 118km

Евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Стара Загора на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Търговище, Област Търговище до Стара Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Търговище, Област Търговище до Стара Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Търговище, Област Търговище до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Търговище, Област Търговище до Стара Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Стара Загора за 6,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Стара Загора струват средно 21,40 лв..

,

Влакове от Търговище, Област Търговище до Стара Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Търговище, Област Търговище и Стара Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Търговище, Област Търговище до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора могат да заминат от ТЪРГОВИЩЕ и да пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има до Стара Загора от Търговище, Област Търговище с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Търговище, Област Търговище до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Търговище, Област Търговище до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 04:10, последният е насрочен за 21:10. Средната продължителност на пътуването е 6 hours, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 4 hours and 36 minutes.