Намерете влак от Русе до Свиленград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свиленград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,80лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 23 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 06:00
Последно отпътуване: 23:15
Разстояние 233km

Евтини билети за влак от Русе до Свиленград на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Русе до Свиленград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Русе - Свиленград.

Каква е цената на билетите за влак от Русе до Свиленград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Русе до Свиленград от 8,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 22,20 лв..

Влакове от Русе до Свиленград


Тъй като пътуването между Русе и Свиленград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Свиленград и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Свиленград на РУСЕ or РУСЕ ТОВАРНА-СП., който пристига на СВИЛЕНГРАД.

Колко влакови връзки има от Русе до Свиленград всеки ден?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Свиленград с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Русе до Свиленград с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 12 hours and 6 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Свиленград за 9 hours and 15 minutes. Първият влак тръгва от Русе в 06:01, докато последният тръгва в 23:01.