Автобус Дулово - София цени от 38,47 лв.

Започва от
38,47 лв.

Дулово до София с автобус

Пътуването от Дулово до София от автобус е 334,22 km и отнема 7 ч 36 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 07:15 ч.. Възможно е да пътувате от Дулово до София от автобус само за 38,47 лв. или за 45,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 38,47 лв..

Най-ниската цена38,47 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 36 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена38,47 лв.
Най-висока цена45,34 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване07:15 ч.
Разстояние334,22 km
ЗаминаванеДулово
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Dulovo до Sofia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Дулово до София

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Дулово до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Дулово до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Дулово до София. Средно обаче ще платите около 41,84 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 38,47 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дулово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Дулово до София. Средно обаче ще платите около 41,84 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Дулово до София с автобус?

При разстояние от 334,22 km между Дулово и София, обикновено отнема 7 ч 36 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 36 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Дулово и София продължава около 334,22 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 36 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 28 мин. Ако се опитвате да стигнете от Дулово до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Дулово до София?

Ще можете да напуснете Дулово, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Дулово, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Дулово за София?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Дулово до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Дулово, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дулово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dulovo до Sofia

Евтини билети за автобус от Дулово до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дулово до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дулово до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дулово до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dulovo до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Дулово до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дулово до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Дулово до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
23.4kg
Автобус
25.07kg
Полет
66.84kg
Кола
53.47kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Дулово до София?
Билет автобус от Дулово до София е 41,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 38,47 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дулово до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дулово до София е 38,47 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дулово и София от автобус?
Дулово до София е 334,22 km.
Колко време трае автобус между Дулово и София?
Дулово до София е средно 7 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 28 мин.
Колко автобус на ден преминават от Дулово до София?
Дулово до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Дулово до София?
Най-ранният автобус от Дулово до София тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Дулово до София?
Последният автобус от Дулово до София тръгва на 07:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дулово до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 38,47 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Дулово до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Дулово, за да отидете до София. Можете да преминете от Dulovo Bus Station и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Колко директни връзки преминават от Дулово до София?
Има средно 4 от Дулово до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дулово до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Дулово и София е 7 ч 28 мин.
Има ли директен автобус от Дулово към София?
Да, има директен автобус между Дулово и София.
Какви са емисиите на CO2 за Дулово до София от автобус?
Пътуването на автобус от Дулово до София създава 25.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дулово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дулово

Международни маршрути от Дулово и близките райони

Други дестинации от Дулово

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути