Намерете влак от Сливен до Айтос

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 13 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 03:55
Последно отпътуване: 18:18
Разстояние 75km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Айтос

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Айтос?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Айтос.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Айтос?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Айтос е 3,08 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Айтос могат да бъдат около 2,30 лв..

Влакове от Сливен до Айтос


За къси разстояния като тези между Сливен и Айтос, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Айтос?

Влаковете до Айтос ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на АЙТОС.

Колко връзки дневно има за пътуване до Айтос от Сливен с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Айтос с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Айтос и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 23 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Айтос за 57 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 03:12, докато последният тръгва в 18:12.