Намерете влак от Пловдив до Търговище, Област Търговище

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,55лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 20 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 01:34
Последно отпътуване: 23:30
Разстояние 193km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Търговище, Област Търговище

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Търговище, Област Търговище. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Търговище, Област Търговище с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Търговище, Област Търговище.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Търговище, Област Търговище?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Търговище, Област Търговище също само за 8,55 лв., докато средната цена е 16,98 лв..

Влакове от Пловдив до Търговище, Област Търговище


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Търговище, Област Търговище, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Търговище, Област Търговище?

Можете да хванете влака до Търговище, Област Търговище на ПЛОВДИВ, който пристига на ТЪРГОВИЩЕ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Търговище, Област Търговище от Пловдив с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Търговище, Област Търговище с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Търговище, Област Търговище и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Търговище, Област Търговище за 8 hours and 44 minutes, но средно отнема 9 hours and 56 minutes. Първият влак, водещ до Търговище, Област Търговище е в 01:09, докато последният тръгва от Пловдив в 18:09.