Намерете влак от Свищов до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 46 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 17:40
Разстояние 134km

Евтини билети за влак от Свищов до Стара Загора на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Стара Загора. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Свищов до Стара Загора, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Свищов до Стара Загора?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Свищов и Стара Загора.

Каква е цената на билетите за влак от Свищов до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Свищов до Стара Загора също само за 5,65 лв., докато средната цена е 9,53 лв..

Влакове от Свищов до Стара Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Стара Загора и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Стара Загора на СВИЩОВ, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Пътуване с влак до Стара Загора от Свищов: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Свищов до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Свищов до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 18 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Стара Загора за 6 hours and 16 minutes. Първият влак тръгва от Свищов в 04:09, докато последният тръгва в 17:09.