Влак Плевен - Айтос цени от 2,68 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Плевен до Айтос с влак

Пътуването от Плевен до Айтос от влак е 228,55 km и отнема 9 ч 18 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 03:45 ч. и последното на 20:24 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Айтос от влак само за 2,68 лв. или за 14,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,68 лв..

Най-ниската цена2,68 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 18 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена2,68 лв.
Най-висока цена14,05 лв.
Първо заминаване03:45 ч.
Последно заминаване20:24 ч.
Разстояние228,55 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеАйтос
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pleven до Aytos

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Плевен до Айтос с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Плевен до Айтос. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Плевен до Айтос?

Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до Айтос. Средно обаче ще платите около 10,55 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,68 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Плевен до Айтос ще ви струва 10,55 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Плевен до Айтос с влак?

Средното време за пътуване е 9 ч 18 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 228,55 km от Плевен до Айтос. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Плевен до Айтос да отнеме повече от 9 ч 18 мин. Пътуването между Плевен и Айтос продължава около 228,55 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 18 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 17 мин. Ако се опитвате да стигнете от Плевен до Айтос възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Плевен до Айтос с влак?

Можете да тръгнете от Плевен на спирки като Pleven, Pleven. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Айтос на следните спирки: Aytos, Bus and Coach Station (Айтос, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Плевен и Айтос. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Плевен до Айтос има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Плевен до Айтос, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Плевен до Айтос, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Плевен до Айтос всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 12 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Aytos

Евтини билети за влак от Плевен до Айтос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Айтос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Айтос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Айтос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Aytos

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Плевен до Айтос

Най-евтините билети за влак Плевен - Айтос могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Айтос с влак

Когато пътувате до Айтос с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Плевен до Айтос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Айтос от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Плевен до Айтос Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16kg
Автобус
17.14kg
Полет
45.71kg
Кола
36.57kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Айтос с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и Айтос са 16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и Айтос? Като вземете влака между Плевен и Айтос, ще спестите 29.71kg CO2 емисии спрямо полет, 1.14kg спрямо автобус и 20.57kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до Айтос?
Билет влак от Плевен до Айтос е 10,55 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Айтос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Айтос е 2,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Айтос от влак?
Плевен до Айтос е 228,55 km.
Колко време трае влак между Плевен и Айтос?
Плевен до Айтос е средно 9 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Плевен до Айтос?
Плевен до Айтос има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до Айтос?
Най-ранният влак от Плевен до Айтос тръгва на 03:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до Айтос?
Последният влак от Плевен до Айтос тръгва на 20:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Айтос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Айтос от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и Айтос е 6 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Плевен към Айтос?
Да, има директен влак между Плевен и Айтос.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Айтос от влак?
Пътуването на влак от Плевен до Айтос създава 16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Айтос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути