Влак Бургас - Айтос цени от 1,35 лв.

Започва от
1,35 лв.

Бургас до Айтос с влак

Пътуването от Бургас до Айтос от влак е 28,01 km и отнема 0 ч 30 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 23:10 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Айтос от влак само за 1,35 лв. или за 1,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,35 лв..

Най-ниската цена1,35 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 30 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена1,35 лв.
Най-висока цена1,86 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване23:10 ч.
Разстояние28,01 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеАйтос
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Aytos

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуването ви от Бургас до Айтос с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Айтос? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Бургас до Айтос?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Айтос струват 1,35 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1,47 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Айтос.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Айтос. Средно обаче ще платите около 1,47 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Айтос с влак?

При разстояние от 28,01 km между Бургас и Айтос, обикновено отнема 0 ч 30 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 30 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Бургас и Айтос е около 28,01 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Айтос продължават 0 ч 25 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Айтос?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Айтос. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Айтос, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Бургас до Айтос се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Айтос може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 18 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Айтос. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Айтос варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 18 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Aytos

Евтини билети за влак от Бургас до Айтос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Айтос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Айтос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Айтос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Aytos

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Айтос

Най-евтините билети за влак Бургас - Айтос могат да бъдат намерени само за 1,31 лв., ако имате късмет, или средно за 1,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Айтос с влак

Когато пътувате до Айтос с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Айтос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Айтос от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Айтос Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.96kg
Автобус
2.1kg
Полет
5.6kg
Кола
4.48kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Айтос с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Айтос са 1.96kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Айтос? Като вземете влака между Бургас и Айтос, ще спестите 3.64kg CO2 емисии спрямо полет, 0.14kg спрямо автобус и 2.52kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Айтос?
Билет влак от Бургас до Айтос е 1,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Айтос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Айтос е 1,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Айтос от влак?
Бургас до Айтос е 28,01 km.
Колко време трае влак между Бургас и Айтос?
Бургас до Айтос е средно 0 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Айтос?
Бургас до Айтос има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Айтос?
Най-ранният влак от Бургас до Айтос тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Айтос?
Последният влак от Бургас до Айтос тръгва на 23:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Айтос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Айтос?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Айтос. Можете да преминете от Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas и можете да стигнете до Aytos Bus and Coach Station (Айтос, Автогара).
Колко директни връзки преминават от Бургас до Айтос?
Има средно 18 от Бургас до Айтос.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Айтос от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Айтос е 0 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Айтос?
Да, има директен влак между Бургас и Айтос.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Айтос от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Айтос създава 1.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Айтос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути