Намерете влак от Бургас до Айтос

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 30 мин.
Връзки на ден 59
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 28km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Айтос на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Айтос?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Бургас и Айтос.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Айтос?

Билетите за влак от Бургас до Айтос струват средно 2,00 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,35 лв..

Цена на билет Бургас - Айтос всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5 лв.7 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Бургас до Айтос


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Айтос?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС и пристигат на АЙТОС.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Айтос?

Ако трябва да пътувате до Айтос от Бургас, моля имайте предвид, че има 16 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 16 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Бургас до Айтос и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Айтос за 25 minutes, но средно отнема 31 minutes. Първият влак, водещ до Айтос е в 05:11, докато последният тръгва от Бургас в 15:11.